Spring til indhold
Fremtidens arbejdsplads er en hybrid mellem kontoret, hjemmet og hvor som helst. Det betyder, at du skal kunne skabe værdi, præcis dér hvor du er. Den fleksibilitet skaber både muligheder og udfordringer. 

af virksomheder siger, at de kunne forbedre abejdsmiljøet med intelligent arbejdspladsteknologi.

(kilde: Cisco) 

Vil have bedre collaboration oplevelser på hjemmekontoret 

(kilde: Cisco) 

Er frustreret over deres in-office løsninger 

(kilde: Cisco) 

Den hybride verden

Digitale kommunikations- og samarbejdsløsninger gør det nemt at arbejde hybridt og samarbejde effektivt, selvom vi ikke er fysisk sammen med vores kolleger. Men det stiller også krav til, at vores mødelokaler og mødeplatforme spiller sammen med de forskellige digitale kommunikationsværktøjer. 

Se video om at arbejde i den hybride verden.

 

Effektivt hjemmearbejde begynder med din favoritteknologi

Effektivt hjemmearbejde begynder med din favoritteknologi

Hjemmekontoret er en forlængelse af din arbejdsplads. Derfor er det mere vigtigt end nogensinde, at du har adgang til værktøjer og udstyr, der understøtter produktivitet, samarbejde og høj it-sikkerhed.

Kontoret er hjemmebane for kultur og banebrydende samarbejde

Kontoret er hjemmebane for kultur og banebrydende samarbejde

Kontorerne på vores arbejdspladser genindrettes i dag med færre arbejdspladser – til gengæld bliver der mere plads til samarbejde i form af hybride mødelokaler med videokonferencer, skærmdeling og fildeling. Alt sammen samlet på én kulturbærende lokation. 

Skal vi tage et møde og tale om, hvordan I samarbejder mest effektivt i en hybrid verden? 

Cisco Webex

Cisco Webex er en af de løsninger, der opfylder behovet for den hybride måde at sammensætte sin arbejdsdag på. Fra online møder og whiteboarding til fildeling med hele teamet i et sikkert miljø. 

 

Den bedste hybride arbejdsoplevelse er den, der virker!

Vi tilbyder hybride møderums- og webinarløsninger til alle platforme og i alle kvalitetsniveauer og skræddersyr samlede løsninger inden for skærm, lyd, mikrofon, lyssætning, akustikoptimering og rumstyring.

 

Download Ciscos ebog om den hybride arbejdsplads.

 

 

 

Vidste du at....

”Atea ikke er bundet af én leverandør. Derfor sammensætter vi altid det AV-udstyr, der passer til lige præcis dine udfordringer og behov – på tværs af platforme. Alt sammen fordi vi ved, at du skaber de bedste resultater, når du har sikker adgang til de rigtige mennesker og informationer – uanset hvor du er.”

Rapport – Fremtidens Hybride Arbejdsplads 2030 

Institut for Fremtidsforskning har lavet en rapport om fremtidens
arbejde og arbejdsplads. 

 

Møderum fra Atea 

Læs mere om hybride møderums- og webinarløsninger til
alle platforme.
 

 

Bæredygtighed 

Atea er en af verdens mest bæredygtige virksomheder. Vi tilbyder en lang række effektive, grønne og hybride løsninger til dig, der både vil kombinere konkurrencedygtighed med en bæredygtig fremtid.