Tilbage til Teamwork

Cisco Webex - videokonferencer, skærmdeling og fildeling på ét sted

Cisco Webex passer til måden, du arbejder på. Fra online-møder og whiteboarding til fildeling med hele teamet.

Du har nu mulighed for at prøve Webex Teams og Webex Meeting i 90 dage

Vi står midt i verdens største virtuelle eksperiment! Over hele verden er vi i fuld gang med at lære at bruge, dele viden og ikke mindst arbejde sammen i virtuelle rum i kølvandet på corona-pandemien. Det er derfor uhyre vigtigt, vi bruger værktøjer og platforme, der i tæt integration med vores øvrige applikationer, kan hjælpe os på en sikker, hurtig og ikke mindst brugervenlig måde.

Værktøjerne skal sikre, at vi fortsat kan arbejde tæt sammen med kollegaer, samarbejdspartnere og kunder, da det er det, der skal sikre os succes fremover.

Atea giver jer derfor muligheden for at prøve Webex Meeting og Webex Teams gratis i 90 dage, så I selv kan opleve hvor nemme og effektive disse værktøjer er. Ansøg om adgang herunder:

 

 

Med Cisco Webex får du:

 

Cisco Webex Meetings


Cisco Webex Meetings

Webex Meetings bringer mennesker over hele kloden sammen. Det er som at være der personligt, selv når du ikke kan være der. Alle kan deltage fra enhver enhed, få lydkvalitet og video i HD-kvalitet samt skærmdeling med de andre mødedeltagere.

 

Cisco Webex Teams

Cisco Webex Teams

Webex Teams giver et effektivt arbejds-flow uanset udstyr og lokation. En sikker app til videokonferencer, gruppemeddelelser, fildeling og whiteboarding. Støt dit team fra start til slut.

 

Cisco Webex Calling


Cisco Webex Calling

Ring til enhver fra Cisco IP-telefoner eller direkte fra et Webex Teams-rum. Webex Calling er en skybaseret telefontjeneste, der er perfekt til små og mellemstore organisationer. Få alle fordelene ved traditionelle telefonsystemer uden den komplicerede implementering.

 

Cisco Webex Devices

Cisco Webex Devices

Giv dit teamwork de bedste forudsætninger. Prisbelønnede Webex Devices forbinder dit arbejde med mødelokalet og videre. Det er live teamwork, uanset om du er i lokalet eller ej.

 

Webex - let integration til favorit-værktøjerne


Webex - let integration til favorit-værktøjerne

Fortsæt med at arbejde som du gør. Webex Integrations forbinder de værktøjer, du allerede bruger for at sikre, at arbejdet går glat. Du kan også oprette brugerdefinerede integrationer, så de passer perfekt ind i din eksisterende arbejdsgang.

Cisco Webex til erhverv

 

Skal vi tage et møde om Cisco Webex-løsningen?

 

Tilbage til Teamwork
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer