Spring til indhold
De bedste resultater bliver skabt, når de rigtige mennesker har adgang til de rigtige informationer på det rigtige tidspunkt – fra mødelokalet eller den anden side af kloden. Arbejd smartere, del hurtigere, minimér rejseaktiviteten og opbevar data både sikkert og tilgængeligt. Det er fundamentet for din fremtidige vækst.

 

 

Software

Arbejd smartere på tværs af organisationen og landegrænser

 

 

 

 

Møderum

Profitable AV-løsninger med understøttende software og udstyr

 

 

Adoption

Hvordan bruger man det...? Vi hjælper dig med implementeringen.

 

 

Sikkerhed

Din data flyder mellem personer, enheder og lokationer.

Bliv klar til Microsoft 365 Copilot

Microsoft 365 Copilot er en ny AI-tjeneste fra Microsoft, der kombinerer kraften fra store sprogmodeller med interne organisationsdata i din organisation, genereret af Microsoft Graph og dine Microsoft 365-applikationer.

Værktøjet giver os potentialet til at spare tid, forbedre vores nøjagtighed og forbedre vores kreativitet. Hvis du leder efter en måde at være mere produktiv på, er Microsoft 365 Copilot en god mulighed.

 

De bedste resultater….fundamentet for din fremtidige vækst.

Som Nordens største Microsoft-forhandler ved vi præcis, hvordan de bedste samarbejdsværktøjer skaber engagerede, fleksible og produktive medarbejdere.

Microsoft Teams Meeting Rooms styrker virksomheders arbejdsgrupper uanset branche til at være kreative og arbejde sammen, fleksibelt og sikkert.

Vi skaber digitale arbejdspladser i samarbejde med markedets største aktører

 

 

Apple

 

 

 

Cisco

 

Citrix

 

 

Dell

 

HP

Lenovo

  

microsoft