Spring til indhold
Udnytter du alle dine softwarelicenser til fulde og har du styr på, hvad du betaler til? Med software-indkøbsportalen, Atea Cloud Portal, hjælper Atea dig med at optimere det, du allerede har, og det du får brug for i fremtiden - til gavn for din forretning!

Atea Cloud Portal – Din genvej til den optimale software- og licensstrategi

 

En stor del af danske virksomheder udnytter ikke deres dyrt indkøbte softwarelicenser fuldt ud! Netop derfor oplever vi en stigende interesse for Atea Cloud Portal-platform kombineret med Ateas licens-ekspertise.

Software- og licens-jungle

Hos Atea er Atea Cloud Portal mere end bare en indkøbsportal – det er også en rådgivningsservice, der navigerer dig rundt i den indviklede software- og licens-jungle.

 

 

Med Atea Cloud Portal og Ateas specialister får du bl.a. overblik over:​

  • Alle dine software- og licenskontrakter​  ​
  • Opdaterede regler og vilkår fra producenterne ​
  • Gentegninger og korrekt overholdelse af deadlines​
  • Interne ressourcer, der kender til software-regler og processer på en given software​​ ​​
  • Det, du skal have styr på, når du investerer i licenser​

Samlet betyder vores ydelser, at du i modsætning til tidligere nu får overskud til at tage aktivt stilling til nye software-investeringer såvel som relevante operationelle, taktiske og strategiske overvejelser​.

 

 

 

 

CSP– FREMTIDENS MÅDE AT HÅNDTERE LICENSER PÅ 

Microsoft CSP giver dig nogle unikke fordele:

  • Tilpas løbende til forretningens behov - årlig eller månedlig binding

  • Gør licensering nemt – samler on-premise og cloud-licenser på én aftaleform

  • Nemmere overblik og adgang til licenser end tidligere licensprogrammer

Atea er meget mere end bare en leverandør

Når du indgår en Microsoft CSP-aftale med Atea, vælger du mere end en leverandør af licenser og support. Du vælger en samarbejdspartner, der kommer tæt på jeres daglige drift. Vi er en kompetent sparringspartner, som kender alt til udfordringer og muligheder i skyen. Derfor betyder et samarbejde med os også et fravalg af en masse administration og besvær.

Som din Microsoft CSP-partner tager vi ansvaret for alle licenser og sikrer, at indkøb, fornyelser og opgraderinger bliver varetaget optimalt i forhold til din organisation. Du får direkte support på alle jeres licenser, og du kan på månedsbasis skrue op og ned for forbruget - afhængig af aftale og månedligt fee. Det giver frihed og stor fleksibilitet.

 

Atea er én ud af 10 strategiske Microsoft-partnere i verden

Atea er CSP Direct & Azure Expert MSP Partner

Atea er Advanced Specializations Partner

Atea har mere end 850 medarbejdercertificeringer Microsoft


Se alle fordelene – derfor skal Atea være din foretrukne CSP-partner

 

 

 

Atea Servicedesk

Du skal føle dig tryg i din investering. Derfor stiller vi vores døgnåbne servidesk til rådighed, når du køber CSP-licenser hos Atea.

Åben 24/7/365

Dansk & engelsk sprog

Direkte eskalation til Microsoft

Mulighed for tilknytning af konsulent ved behov

Atea produkter til CSP

Vi udvikler løbende værdiskabende produkter i samspil med vores kunder, så de får mere ud af deres CSP-investering Vi vil altid forsøge at overgå vores kunders forventninger til, hvor simpelt IT kan håndteres. Derfor udvikler vi løbende nye løsninger, der med fordel kan tilkobles din CSP-løsning og give dig endnu mere værdi, overblik og ikke mindst tid til at fokusere på din kerneforretning. Se et udpluk af de løsninger, vi tilbyder ovenpå den eksisterende CSP.

 

 

Atea FastTrack

Vi hjælper dig til at få det bedste ud af din Microsoft 365 løsning, fra A til Z. Hvad enten det handler om forstå dine produkter, adgang til specialist kompetencer, hjælp til implementering eller workshops og demoer, så dækker Atea dine behov.

 

I samarbejde med