Spring til indhold
Tilbage til Teamwork

Microsoft Teams - kom tættere på dem, du skaber værdi sammen med

En komplet løsning som understøtter kreativiteten og skærper samarbejdet. Microsoft Teams kombinerer både produktivitet og mobilitet med den nødvendige sikkerhed og compliance.

Teams er et chatbaseret samarbejdsværktøj, som sammensmelter chat, videomøder, opkald og Office 365 i én løsning. Dermed har du adgang til alle dine foretrukne kommunikationsværktøjer – uanset om du arbejder på mobile enheder eller benytter møderumsløsninger på kontoret. Fremtidens digitale arbejdsplads vil i høj grad blive styret af medarbejdernes teknologiske præferencer. Derfor bør kerneelementerne i din forretningsstrategi være fleksibilitet, mobilitet og samarbejde hos slutbrugerne – Microsoft Teams indkapsler præcis de elementer.

4 gode grunde til at samarbejde i Microsoft Teams:

 

Samarbejd hvor som helst og når som helst

Samarbejd hvor som helst og når som helst

Hele gruppen kan få adgang til MS Teams - uanset enhed og lokation. Det eneste, det kræver, er forbindelse til internettet.

Du kan vælge mellem hurtige, spontane møder eller planlagte teammøder (baseret på Skype-funktionalitet).

Det er nemt at holde øje med, hvor dine kolleger er i arbejdsprocessen. Også selvom du er på farten eller arbejder andre steder end på kontoret.

 

 

 

Chat giver let og effektiv kommunikation

Chat giver let og effektiv kommunikation

Din overfyldte indbakke er på mange måden en uproduktiv måde at arbejde på. Medtager vi alle de mails, du er CC på, bliver din e-mail hurtigt et uoverskueligt værktøj. I MS Teams er kommunikation koncentreret om en chat-funktion med synlige, emneopdelte samtaletråde.
Alle teammedlemmer kan se, hvad der er skrevet, hvilket giver en direkte kommunikation, der let kan læses bagefter. Du kan også oprette chatrum til individuelle opkald eller midlertidigt oprette en chat til gæster.

 

 

 

Velegnet til forskellige typer samarbejde

Velegnet til forskellige typer samarbejde

Et samarbejde kan bestå af to eller hundrede mennesker, og det er hurtigt at oprette et team med strukturer, der passer til gruppens behov. For eksempel kan du opdele samarbejdet i forskellige kanaler, der svarer til arbejdsområder eller projekter.

Teams er lige så velegnet til permanente samarbejder som midlertidige projekter.

 

Alle funktioner i samme platform

Alle funktioner i samme platform

Teams er selve samlingspunktet - du behøver ikke åbne forskellige programmer for at få adgang til funktionerne.

Uanset om du skal stille et teammedlem et spørgsmål, få feedback på et dokument, eller hvis du planlægger et møde og skal se andre deltageres tilgængelighed, kan du bruge det samme værktøj.

Du kan desuden hele tiden følge udviklingen i dine projekter eller foretage konferenceopkald for at opdatere dine kolleger.

Tilbage til Teamwork