Spring til indhold
En komplet løsning som understøtter kreativiteten og skærper samarbejdet. Microsoft Teams kombinerer både produktivitet og mobilitet med den nødvendige sikkerhed og compliance. Aktivér softwaren og få de bedste samarbejdsværktøjer samlet i én løsning.

Teams er et chatbaseret samarbejdsværktøj, som sammensmelter chat, videomøder, opkald og Office 365 i én løsning. Dermed har du adgang til alle dine foretrukne kommunikationsværktøjer – uanset om du arbejder på mobile enheder eller benytter møderumsløsninger på kontoret.

Fremtidens digitale arbejdsplads vil i høj grad blive styret af medarbejdernes teknologiske præferencer. Derfor bør kerneelementerne i din forretningsstrategi være fleksibilitet, mobilitet og samarbejde hos slutbrugerne – Microsoft Teams indkapsler præcis de elementer.

Som Nordens største Microsoft-forhandler og med 120 Microsoft-certificerede konsulenter er Atea din nøgle til opbygning af virksomhedens digitale arbejdsplads med fokus på samarbejde, vækst og kundeindsigt gennem implementering og optimering af alle de markedsledende produkter og løsninger fra Microsoft - fra software til skyen og alt derimellem.

Hos Atea bliver du rådgivet af specialister indenfor Teams, Surface, Moderne møderum, M365 Security, Customer Success Management og Adoption, så du er sikret professionel rådgivning hele vejen rundt om den digitale arbejdsplads.

Få fuld værdi af din
software-investering

 

Hos Atea er vores konsulenter eksperter i at skræddersy effektive adoptionforløb. Vi sætter en ære i at implementere og forankre Microsoft Teams i hele organisationen. Derfor tager vi altid udgangspunkt i den enkelte virksomhed og i den enkelte medarbejders behov og opgaver.  

 

Digital arbejdsplads
= individuel favoritteknologi


Teams er et chatbaseret samarbejdsværktøj, som sammensmelter chat, videomøder, opkald og Office 365 i én løsning. Dermed har du adgang til alle dine foretrukne kommunikationsværktøjer – uanset om du arbejder på mobile enheder eller benytter møderumsløsninger på kontoret.

Fremtidens digitale arbejdsplads vil i høj grad blive styret af medarbejdernes teknologiske præferencer. Derfor bør kerneelementerne i din forretningsstrategi være fleksibilitet, mobilitet og samarbejde hos slutbrugerne – Microsoft Teams indkapsler præcis de elementer.

 

4 gode grunde til at samarbejde i Microsoft Teams

 

Samarbejd hvor som helst og når som helst

Hele gruppen kan få adgang til MS Teams - uanset enhed og lokation. Det eneste, det kræver, er forbindelse til internettet.

Du kan vælge mellem hurtige, spontane møder eller planlagte teammøder (baseret på Skype-funktionalitet).

 

 

Chat giver let og effektiv kommunikation

I MS Teams er kommunikationen koncentreret om en chat-funktion med synlige, emneopdelte samtaletråde.

Alle teammedlemmer har desuden adgang til historik samt mulighed for oprette chatrum til individuelle opkald.

 

Velegnet til forskellige typer samarbejde

Uanset om du samarbejder med to eller hundrede mennesker, kan du hurtigt oprette et team med strukturer, der passer til gruppens behov.

Fx kan du opdele samarbejdet i forskellige kanaler, der svarer til arbejdsområder eller projekter.

 

 

Alle funktioner i samme platform

Teams er en alt-i-en løsning!

Derfor kan du bruge det samme værktøj, når du skal stille spørgsmål til et teammedlem, få feedback på et dokument eller planlægge et møde. Se også andre deltageres tilgængelighed og meget mere ...

 

Få din næste Teams-workhop sponsoreret af Microsoft

 

Lige nu har din virksomhed mulighed for at få sponsoreret en Teamwork Assessment Workshop af Microsoft. Workshoppen tegner et præcist billede af, hvordan Teams kan skabe værdi i hele din organisation – fra medarbejdereffektivitet og kundetilfredshed til øget bundlinje.

Hos Atea er vores certificerede adoption-konsulenter eksperter i at skræddersy effektive Teams-adoptionforløb, der tager udgangspunkt i den enkelte virksomhed samt medarbejdernes behov og opgaver. 

Workshoppen resulterer i en klar køreplan og strategi for, hvordan Teams bliver implementeret, hvilke udfordringer Teams skal løse samt en samlet plan for et adoption-forløb målrettet specifikke typer af brugere.