Spring til indhold

Forestil dig en arbejdsdag uden brug og adgang til data - det er svært, ikke? Vi lever i en digitaliseret verden, hvor data er en del af praktisk taget alt, hvad vi foretager os både i vores fritid og i vores arbejdsliv. 

I den konkurrenceprægede hverdag vi befinder os i, hvor de mindste detaljer kan betyde win or lose, er data uden tvivl guld værd, men finde og udnytte den rigtige data kan føles som at lede efter en nål i en stor rodet høstak

Atea er eksperter i at finde og forædle en endnu større værdi af data. Vi formidler mange forskellige former for teknologiske løsninger, og når vi taler dataløsninger, har vi ekspertise i både cloud-baseret (Public Cloud og Atea Cloud) samt on-premise datacenter og hybrid cloud. 

Hvad har løsningerne tilfælles? Data. En del af den data, vi genererer, udnytter vi rent faktisk.  Men en endnu større del, forbliver ustruktureret – og dermed uforløst. 

Lad Atea hjælpe med at forløse jeres fulde datapotentiale! 

Vidste du…

At ¾ af danske virksomheder har værdifulde data liggende i dvale, som de ikke bruger?

Se vores video og væk dine data til live!

Forskellen og mulighederne – som princip

Ustruktureret data fylder mere og mere af vores samlede datakapacitet, og alligevel formår vi ikke at udnytte de data og udtrække den fulde værdi de potentielt indeholder. I første omgang handler det om at få identificeret hvad ens ustruktuerede data er og så anskue dem på en helt ny måde.

Med overblikket over hvad ens ustrukturedede data er for en størrelse, kan man med de rigtige værktøjer se helt nye sammenhænge og ikke mindst se, at der opstår potentialer, som man ikke nødvendig var bevidst om fandtes før.

Akutmodtagelsen: Data giver personalet et vigtigt forspring

Data fra ulykkesstedet og ambulancen forbereder personalet i akutmodtagelsen, så de ved præcist, hvordan de skal håndtere patienten eller den tilskadekomne – allerede inden modtagelsen.

På den måde kan data ultimativt være med til at redde liv.

 

Har I struktur i jeres data? Og ved I hvor stor en del der er ustruktureret?

Alle organisationer bruger ustruktureret data, selvom de måske ikke tænker er klar over det. 

De traditionelle file share drev ( D-F-G-Q-Y osv.) hvor brugere gemmer data (filer) er ustruktureret. Det vil sige, de fleste filer ikke passer ind i et struktureret databasedesign. Så hvordan kommer du i gang med at udnytte datapotentialet fuldt ud? 

I samarbejde med