Spring til indhold
Din support og livline i hverdagens kamp mod de cyberkriminelle.

Atea Security Support er et dedikeret team af højtcertificerede konsulenter, der brænder for at være din sikkerheds livline i hverdagens kamp mod de cyberkriminelle. Vi supporterer på løsninger fra verdens førende sikkerhedsleverandører McAfee, Symantec og Trend Micro. I Atea Security Support forstår vi nemlig, at jeres sikkerhedsudfordringer ikke kan vente til imorgen.

Atea Security Support er en sikkerhedsteknisk supportafdeling med dansktalende konsulenter. Afdelingen af dygtige højtspecialiserede konsulenter brænder for at supportere din it-sikkerhed med dagligdagens udfordringer.

”Vores fornemmeste opgave er, at hjælpe vores kunder med de it-sikkerhedsudfordringer, de støder på i hverdagen. Og vi sigter altid efter at løse udfordringerne samme dag, som vi bliver gjort opmærksom på dem.”

— Torben Nielsen, Senior Konsulent, Atea Security Operations

Det højeste partnerstausser giver den bedste viden!

Atea har forhandlet McAfee produkter siden 1991 og er i dag den største McAfee forhandler i Norden. Atea har den højeste status som Platinum Partner.

Atea er Symantec Platinum Partner og har siden 2000 solgt, installeret og supporteret Symantecs brede palette af security løsninger. Atea har Symantec certificerede konsulenter og som certificeret Technical Assistance Partner tilbyder vi dansktalende telefonsupport.

Atea har forhandlet Trend Micro siden 1998 og er den største Trend Micro forhandler i Norden. Atea har højeste status som Trend Micro Platinum Partner og vores konsulenter har stor erfaring inden for Trend Micro’s produkter.

Hvad kan du bruge os til?

Med vores fjernstyringsværktøj kan vi hurtigt lave en visuel afklaring af udfordringen og vi stræber altid efter at hjælpe, så snart du kontakter os. Atea Security Support dækker support via både telefon og mail på sikkerhedsløsninger fra McAfee, Symantec og Trend Micro.

Bliv supporteret på blandt andet:

  • Installation
  • Konfiguration
  • Problemanalyse og fejlfinding
  • Virus udbrud
  • Oprydning efter virusinfektion
  • Generelle virus, antivirus og sikkerhedsrelaterede emner

Er du allerede support-kunde?

Så er her dine indgangsmuligheder til Atea Security Support.

                     

(+45) 70 25 61 56

 

Support@sikkerhed.biz

Atea, Att: Atea Security Support Center, Tangen 4, 8200 Aarhus N