Spring til indhold
Sikkerhed og tryghed uanset hvor du befinder dig.

Proaktivt og intelligent

Med vores intelligente videoovervågningssystem kan du proaktivt opdage og dokumentere optakt til hærværk, vold eller andre former for kriminel eller uhensigtsmæssig adfærd. Vores intelligente overvågningsløsninger giver ud fra komplicerede algoritmer og analyser en alarm, hvis der fx er flere end fem personer samlet, eller hvis der er bevægelse i et område, hvor der ikke skal være bevægelse.

Højopløselige video/billeder kombineret med højttalere og en vagtcentral muliggør kommunikation direkte med mistænksomme personer, allerede inden de foretager sig noget uhensigtsmæssigt.

Vores mål er at hjælpe dig med relevant data og optimering af din forretning – med fokus på at det skal være nemt, effektivt og ressourcebesparende. Det gør vi ved at analysere data baseret på intelligent video- og billedanalyse. Resultaterne har du altid adgang til - uanset hvor du befinder dig.

 

Løsninger

Nummerpladegenkendelse

nummerpladegenkendelse

Nummerpladegenkendelse

Muliggør bl.a. forskellige parkeringsløsninger og forskellige betalings-/reservations-muligheder.

 

Adgangskontrol - Mobile Access

mobile access icon

Adgangskontrol - Mobile Access

Gør det muligt at flytte adgangskontrol til smartphones, tablets, ure og efter præference, andre tekniske enheder.

Implementer det som en ren mobilløsning eller integrer det i et cloudbaseret adgangskontrolsystem. Åben døre med et kortrækkende ‘tap’ eller langtrækkende ‘Twist and Go’ aktivering afhængig af den ønskede brugeroplevelse.

 

Kunde- og besøgsanalyser

kunde data

Kunde- el. besøgsanalyse på fx køn og alder, heatmap, kundetæller

Genererer statistik om besøgende i forhold til antal af mandlige og kvindelige besøgende med alderen, der gør det muligt analysere data for bestemt tidspunkt, perioder og sammenligne data over tid.