Spring til indhold
Behovet for sikre hjemmearbejdspladser er eksploderet under Corona-krisen. Dog må det forventes, til en vis grad, at stilne af igen og derfor vil Atea gerne hjælpe vores kunder med kortere licensperioder på bl.a. to stærke sikkerhedsløsninger.

Atea oplever i disse dage et øget behov for at flere medarbejdere kan få adgang til at arbejde hjemmefra, hvilket desværre ses udnyttet af hackere, således advarer Center for cybersikkerhed advarer den 15. marts om at:

”Mange it-afdelinger er under stærkt pres med hjemsendte kolleger og brugere. Det kan være svært at opretholde det sædvanlige it-sikkerhedsniveau med opdatering, to-faktor og VPN. Men regn ikke med, at hackerne viser samfundssind. Tværtimod udgør Corona-krisen en særlig gunstig mulighed for de cyberkriminelle til at angribe danske netværk. Vær derfor meget forsigtig med at svække sikkerhedsforanstaltningerne, og er det nødvendigt, så gør det alene efter en grundig risikovurdering af de mulige konsekvenser. Cybertruslen mod Danmark er meget høj”.

Læg et ekstra lag sikkerhed på din brugervalidering med SMS PASSCODE multifaktor authentication


SMS-Passcode er en to-faktor adgangssikkerhed, som virker i realtid ved, at der sendes en engangskode til det mobilnummer, som medarbejderen har tilknyttet. Dermed beskyttes brugerne på hjemmearbejdspladser væsentligt bedre. På denne måde kan du bedre sikre, at det er dine medarbejdere, der får adgang til dine systemer og ikke en hacker, der har kompromitteret brugerens adgangsoplysninger.

For at hjælpe dig lige nu, tilbyder Atea Sikkerhed kortere bindingsperioder på SMS Passcode og fordelagtige priser.

 

Skalerbare VPN løsning gennem Palo Alto Networks Prisma Access

 

Mange virksomheder oplever begrænsninger i antal VPN-løsninger de kan udrulle på grund af manglende kapacitet på de fysiske enheder, der skal styre dem.

Atea kan i samarbejde med vores strategiske partner Palo Alto Networks hjælpe virksomheder med skalerbare VPN-løsninger, så virksomheden hurtigt kan opgradere antallet af hjemmearbejdspladser, som skal tilgå de centrale systemer uden brug af ekstra hardware. 

Palo Alto Networks Prisma Access løsning giver en cloud-leveret sikkerhed og adgang for medarbejdere overalt i verden og giver således mulighed for hurtigt at aktivere en mobil arbejdsstyrke uden behov for at installere yderligere hardware.

 

 

 

 

Med Cisco Umbrella leverer vi omfattende beskyttelse for alle dine brugere, både når disse er på egne lokationer, men også når de er på farten.

Mange organisationer skal i dag beskytte et højt antal mobile enheder på mange lokationer.

Det betyder, at der ofte mangler et samlet overblik over risikabel kommunikation og trusler ind og ud af netværket.

Remote-brugere og filialer har ofte minimal beskyttelse og er mere sårbare over for disse trusler.

 

Din sikkerhed begynder, når du vælger hardware


Tal fra HP Inc. viser, at næsten 70% af alle organisationer har oplevet, at deres medarbejderes bærbare computere er blevet kompromitteret i løbet af de sidste 24 måneder! Derfor bliver det at vælge den rigtige hardware i stigende grad også en sikkerhedsbeslutning.