Spring til indhold

IT EXPO 2023 er slut – tilbage(blik) til fremtiden!

Tak fordi I var med til at hylde hverdagens digitale tandhjul og it-løsninger.

Vi håber, at IT EXPO 2023 i både Aarhus og Ballerup har været med til at kvalificere og revitalisere jeres dialog om al den teknologi, vi bruger i dag og i fremtiden - fra it-sikkerhed, fremtidens arbejdsplads og digitalisering til bæredygtige it-løsninger og kunstig intelligens.

Tusind tak til alle jer, der var med til at skabe et forrygende IT EXPO. Et stort tak skal også lyde til vores udstillere og partnere - det havde ikke været det samme uden jer.

Atea Inspire 2023

Med ChatGPT, Copilot og GitHub bruger mange af os allerede - udenom it-afdelingen - løsninger med kunstig intelligens. Hør hvordan it-afdelingen igen bliver en aktiv medspiller i AI-revolutionen.

Hvorfor er risikoen for at dø af hjertestop i København højere, hvis du har sønderjysk dialekt? Hør Peter Svarre fortælle om den næsten uundgåelige bias i vores AI-baserede løsninger. Gæst: Peter Svarre.

Sprogmodellerne bag kunstig intelligens udvikler sig med dobbelt eksponentiel hastighed. Alligevel vil der i fremtiden være brug for vores kreative evner, men det kræver, at vi især ændrer os på ét punkt. Gæst: Louise Opprud.

Med viden om egne processer og data kan danske virksomheder – offentlige og private – hente enorme fordele med AI. Tilmed i sikrede on premise-miljøer, der kan konkurrere med ChatGPT. Gæst: Christian Bech Nørhave.

Vil en computer kunne simulere menneskelig intelligens og adfærd overbevisende - eller måske ligefrem selv blive "rigtigt" intelligent, med følelser, selvbevidsthed og hele balladen? Gæst: Anders Høegh Nissen

Tag en dialog med os om, hvordan AI kan øge produktiviteten i din virksomhed – klik på linket og bliv kontaktet.

Medarbejdernes brug af ChatGPT kan være en potentiel guldgrube for din virksomhed. Men det kræver, at it-afdelingen kanaliserer AI-trafikken over i sikre miljøer med brugervenlige og værdiskabende AI-apps. Gæst: Kasper Lynge Jacobsen

Tag en dialog med os om, hvordan AI kan øge produktiviteten i din virksomhed – klik på linket og bliv kontaktet.

Kan den kinesiske AI-revolution gøre dine produkter billigere?

Kunstig intelligens er lige nu et brandvarmt emne! Og med god grund. AI kommer nemlig til at påvirke vores arbejdsliv og vores fremtidige jobmuligheder. Propfyldte sessioner om fx Copilot på det netop afsluttede IT EXPO 2023 vidner om tårnhøj interesse. Derfor inviterede vi en række AI-specialister op på Inspire-scenen, der fra alle vinkler gjorde os klogere. Gik du glip af guldkornene, giver vi dig her en ny mulighed.

Lyt og se med, når Christina Boutrup, Asien-korrespondent og kinesisk tech-kender giver sit bud på, hvorfor kinesiske virksomheder bruger AI til at vinde markedsandele ... ved at sænke priserne på deres produkter.

 

 

Kan kunstig intelligens redde klimaet?

Med generativ AI har stater og virksomheder fået helt nye muligheder for at optimere førhen CO2-tunge processer. Få de bedste eksempler på bæredygtige AI-løsninger fra ind- og udland.

VAR DET STORT?

Tallene og billederne taler for sig selv:

1300 IT professionelle
48 forskellige oplæg
60 udstillere, leverandører og partnere

Se videoerne og glæd dig til næste år.

Se og tilmeld dig vores kommende events

Ses vi til IT EXPO 2024?