Spring til indhold

Kan du gætte, hvem vi hylder på IT EXPO 2023?

Svaret er de ’stille’ it-løsninger. Dem, som vi alle sammen - per automatik - bruger hver dag, og som vi derfor tager for givet. 

Nye måder at arbejde på og et nærmest uendeligt flow af data stiller større og større krav til vores it-infrastruktur - både i virksomhederne, på vores uddannelser og i samfundet som helhed. Men når vi glemmer at være nysgerrige og udfordre løsningernes potentiale, stagnerer værdien af dem. Det kan gå ud over vores samlede velfærd. 

 

Kunstig intelligens:
Jobdræber eller vækstraket?

En ting er sikkert; kunstig intelligens kommer til at påvirke vores arbejdsliv og vores fremtidige jobmuligheder.’

På Atea Inspire-scenen fokuserer vi derfor på alt det, kunstig intelligens kan (og ikke kan). Vi graver de gode eksempler på praktisk brug af AI frem fra dansk- og udenlandsk erhvervsliv, og vi løfter det røde tech-flag, når teknologien med bias og overvågning risikerer at blive brugt imod de mennesker, den skulle hjælpe.

Vi glæder os til at klæde dig på, så du kan blive en uundværlig del af fremtidens AI-landskab. Velkommen til Atea Inspire!

IT EXPO 2023

I år hylder vi hverdagens it-løsninger, de uundværlige tandhjul i vores digitaliserede hverdagsdrift. Derfor inviterer vi ekstra mange eksperter, it-leverandører og producenter ind under teltdugen i både Aarhus og Ballerup. Og i år kan du bruge alle dine sanser på at komme tæt på en lang række topprodukter og it-løsninger i de skræddersyede, fysiske IT EXPO-rammer. 

Vi glæder os til at se dig på IT EXPO 2023 – vær med, når vi hylder hverdagens it-løsninger. 

Glæd dig til


  • En af Danmarks største it-messer 
  • Ca. 60 udstillere 
  • 900 m2 udstillings- og demo-område i både Aarhus og Ballerup 
  • Markedets førende it-eksperter  
  • +40 sessioner og produktpræsentationer 
  • Danmarks bedste netværk af it-professionelle og fuld forplejning hele dagen 

Tilmeld dig allerede nu og få de seneste nyheder om IT EXPO 2023 direkte i din mailboks.