Atea søger Security Solution Architect

Ballerup
2024-03-07

Vi søger markeds stærkeste profil til vores team af Network & Security Solution Architects – Vil du tage det næste skridt i karriere og har du lyst til at rådgive og designe sikkerhedsløsninger hos Danmarks største netværk- og sikkerhedsleverandør. Du skal bruge din stærke viden fra f.eks. mange års erfaring som Network & Security Arcitect / System Engineer til at rådgive og formidle kompleks teknisk viden til nogle af Danmarks største virksomheder. Sammen med dine kolleger skal du styrke broen mellem de tekniske og de kommercielle interesser, og være med til at rådgive omkring sikkerhed, sammen med kolleger fra Salg.

Du er en stærk profil som kan udarbejde tekniske oplæg og designs og være teknisk løsningsansvarlig på tværs af Ateas sikkerhedsteknologier – og løfte vores beskrivelser og løsninger til nye højder.

Få succes som Solution Architect hos Atea
Vi har en unik position inden for Network og Security, hvor vi er markedsledende ikke kun i Danmark men hele Norden.

Som Solution Architect i Atea vil din hjemmebane være med afsæt i det tekniske, men du skal agere i rummet mellem teknik, kundens krav samt og det kommercielle, med stor fokus på helheden. Du kan være med til at designe, beskrive løsninger og nye standarter indenfor sikkerhed.

Du kan oversætte tekniske termer, så kunderne, men også dine kolleger forstår muligheder og begrænsninger ved forskellige teknologivalg. Hvor du ikke selv besidder den nødvendige viden, kan du effektivt opnå denne indsigt via de mange specialister som arbejder rundt om i Atea.

Som Solution Architect har du stor indflydelse og mulighed for at sætte retning. Du er med til at skabe forandring i en kompleks forretning i rivende udvikling, hvor vi arbejder meget med at udbygge vores evner indenfor løsningsarkitektur med både producenter og vores egne konsulenter.

Du forstår de kommercielle spilleregler og mestrer det tekniske salg. Din evne til at formulere strategier, planlægge, organisere og facilitere, skaber sammenhæng i leverancer og giver kunderne både de bedste oplevelser, men også markeds bedste løsninger.

Dine primære opgaver
Du får en nøglerolle og en stor samarbejdsflade i organisationen, hvor du vil møde dygtige, motiverede og professionelle kollegaer, fra såvel Ateas leveranceorganisationer til specialisterne i vores kundedivisioner. Det interne samarbejde er kritisk for vores succes, og det er derfor essentielt, at du har evnen til at skabe og vedligeholde gode relationer på tværs af Atea. 

 • Understøtte salg med løsningsarkitektur på vores teknologier bl.a. gennem aktiv deltagelse i kundemøder
 • Præsentationer af nye teknologier hos kunder og internt i arkitektteamet
 • Designe og beskrive løsninger
 • Teknologi ansvarlig på udvalgte områder inden for Cisco Security teknologier
 • Deltage i samarbejdsmøder med teknologi leads hos Cisco
 • Teknisk overdragelse af løsninger til udførende konsulenter
 • Udarbejdelse af koncepter der understøtter Ateas sikkerheds forretning

 Om dig

 • Du har et naturligt højt drive, og trives med at have en kompleks hverdag, der involverer flere afdelinger/personer
 • Du motiveres af at arbejde i teams, hvor sparring med kunder og kollegaer er i højsædet
 • Kan oversætte teknologi til værdi og forretning – og omvendt
 • Du har erfaring med salg og beslutningsprocesser, men uden nødvendigvis at være sælger
 • Du har stor erfaring med at arbejde med komplekse Security løsninger
 • Det er en klar fordel hvis du har +5 år som Solution Architect eller System Engineer
 • Du har muligvis hands-on erfaring med implementering, og relevante certificeringer
 • Kan kommunikere lige godt med både teknikeren og direktøren
 • Finder det naturligt at udfordre klassiske metoder/tankegange, for at skabe nyskabende og innovative løsninger
 • Du fokuserer altid på løsningen, frem for enkelte produkter eller teknologier
 • Du formår at spille dine kollegaer gode 

Vi tilbyder dig et unikt job som ikke findes andre steder i branchen. Et arbejdsmiljø med fokus på trivsel og læring. Hvor vi gør meget for at sikre vores kompetenceniveau er i top, og samarbejder i en direkte og uhøjtideligt tone.

 

Ansættelsessted
Ballerup

Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Team Lead, Mikael Boldsen på telefon 30780578.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning med CV senest den 28/2-2024. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale.

Vi bygger Danmark med it

Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1400 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

Ballerup
2024-03-07