Accounts Payable Controller

Aarhus
2024-03-08

Har du lyst til at være en del af teamet i Accounts Payable Services hos Danmarks førende leverandør af it-infrastruktur, hvor vi både har det sjovt og sætter høje standarder for vores arbejde? Så har du nu muligheden for at blive AP Controller i vores kreditorteam – Accounts Payable Services.

Bliv en af alle os i Atea
Vi har travlt og har derfor brug for en ny kollega til vores kreditorteam Accounts Payable Services. Du kan derfor komme med på ATEA´s vækstrejse, hvor du vil blive en del af et team der er centralt placeret i Finance og for nuværende består af 6 kompetente kollegaer, der alle er selvkørende og besidder høj faglighed. Et dedikeret team som er klar til at byde dig velkommen og sørge for at du bliver godt onboardet. I Atea arbejder vi fleksibelt og tror på at frihed under ansvar kommer både dig og ATEA tilgode.

TP2B står for The Place to Be. Det er vores vision at være the place to be for både vores kunder, samarbejdspartnere og ikke mindst vores medarbejdere. Du kan læse mere om os som arbejdsplads på www.atea.dk og se, hvad dine nye kolleger synes om at være hos Atea.

Dine primære opgaver
Du skal være med til at sikre et højt kvalitetsniveau i de udførte opgaver. Dine arbejdsopgaver vil hovedsagelig bestå i at håndtere forskellige processer for indkomne fakturaer korrekt og rettidigt, hvilket er et stort og vigtigt bidrag til at sikre månedsluk for kreditorteamet og dermed Atea´s forretning. Opgaverne er overordnet set rutineprægede, men i detaljen varierede. Du vil i samarbejde med resten af teamet besvare forespørgsler fra kollegaer og leverandører i forhold til fakturaer og foretage kreditorafstemninger. Du vil også få klassiske økonomiopgaver, men hvad din hverdag præcis skal indeholde, finder vi ud af sammen. Det afhænger af, hvad du har med i bagagen, og hvad du synes er spændende. Men vi kan love dig, at du får en varieret arbejdsdag.

Om dig
For at få succes i jobbet som AP Controller skal du samarbejde med kollegaer på tværs af afdelinger i og udenfor Finance. Du skal ligeledes bidrage med at optimere og automatisere processerne indenfor AP-området, som kan være alt fra små hverdagsjusteringer til større IT-projekter.

Kvalifikationer
Der er flere indgange til stillingen. Om du er nyuddannet, har nogle års erfaring inden for kreditorområdet eller har en mere generel finance-baggrund, vil du kunne komme i betragtning til stillingen, hvis du har en stor interesse i at få et bredt kendskab indenfor kreditorfunktionen.

Derudover tænker vi at du:

  • Er pligtopfyldende
  • Arbejder selvstændigt, samtidig med at du er en teamplayer
  • Trives med driftsorienterende opgaver
  • Har et godt humør og er imødekommende
  • Er serviceminded
  • Er en teamplayer
  • Er detaljeorienteret
  • Kan tale og skrive engelsk

ATEA tilbyder
Som ansat hos Atea bliver du automatisk tilmeldt vores pensionsordning og får derudover mulighed for at tilvælge en lang række personalegoder via netto- og bruttolønsordninger som, sundhedsforsikring, frokostordning, tandlægeforsikring, massage, selv vælge dit arbejdsudstyr som PC, telefon m.v.

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder
Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til et bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega. 

Ansættelsestidspunkt
Snarest muligt 

Ansættelsessted
Aarhus

Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte AP Manager Benita Schmidt på telefon +45 20 54 16 37. 

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning med CV snarest muligt, og senest den 8. marts 2024.

Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtaler og kan vælge at lukke rekrutteringen, når vi mener at have fundet den rette kandidat. 

Du skal være med til at bygge Danmark med it
Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.


Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

 

Vi bygger Danmark med it

Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1400 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

Aarhus
2024-03-08