Controller til Accounts Receivable

Aarhus
2024-06-09

Har du solid erfaring indenfor en financefunktion og kunne du tænke dig at blive en del af Danmarks førende leverandør af IT-infrastruktur, så har du nu chancen for at blive Controller for Accounts Receivable (AR).

Bliv en af alle os i Atea
Hos Atea ønsker vi at gøre en forskel og arbejder målrettet på at indfri vores strategi om at bygge Danmark med IT. Som Controller i Accounts Receivable vil du komme med i det team som håndterer debitorstyringen, processer og tilhørende struktur i Atea. I Danmark udgør teamet fire personer, som har et tæt samarbejde med flere kolleger i vores Shared Service Center i Riga.

I teamet vil du som Controller være ansvarlig for debitorhåndtering fra en omsætning på mere end DKK 5 mia. Kerneopgaver vil være opfølgning på kunder, sparring med forretningen, risikostyring, samt at sikre likviditetsoptimering. Derudover arbejder vi med at optimere og automatisere processerne indenfor AR området.

Dine primære opgaver

 • Opfølgning på udeståender for optimering af likviditet.
 • Sparringspartner for forretningen – primært for salgs- og supportfunktionerne.
 • Håndtering af eskalerede sager fra 1. og 2. level support.
 • Understøtte debitorprocessen, stamdata og tilhørende systemer, herunder kontakt til relevante samarbejdspartnere internt og eksternt.

Om dig

 • Det er vigtigt for os, at du bliver en succes i Atea. Derfor forestiller vi os, at:
 • Du har en positiv energi, er udadvendt og servicemindet.
 • Du har en struktureret tilgang til opgaverne og er resultatorienteret.
 • Du har gode kommunikative evner, som du anvender både internt og eksternt.

Kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har følgende kvalifikationer:

 • Du har en økonomisk/merkantil uddannelse.
 • Du har 2-5 års erfaring fra samme eller lignende stilling.
 • Du har kendskab til den relevante lovgivning på debitorområdet.
 • Kendskab til Navsion er en fordel, men ikke et krav.
 • Du har gode formuleringsevner på dansk og engelsk – såvel mundtligt som skriftligt.

Ansættelsestidspunkt
Snarest muligt.

Ansættelsessted
Aarhus.

Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Manager, Accounts Receivable, Peter Øst på telefon 5455 0310.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning med CV senest den 9. juni 2024. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og kan vælge at lukke rekrutteringen, når vi mener at have fundet den rette kandidat.

Du skal være med til at bygge Danmark med it
Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

Vi bygger Danmark med it

Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1400 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

Aarhus
2024-06-09