Spring til indhold
Nyhed28-12-2016

Atea medarbejdere donerer julegave til velgørenhed

Et overraskende stort antal blandt Ateas medarbejdere har i år valgt at donere værdien af deres medarbejderjulegave til velgørenhed – henholdsvis til BØRNEfonden og til projektet Computere til asylbørn.
CSR I Atea

Gennem BØRNEfonden har Atea siden 2007 støttet en række udvalgte udviklingsprojekter, som alle har fokus på uddannelse og sundhed. Projekterne foregår primært i de vestafrikanske lande Benin og Burkina Faso og omfatter bl.a. sponsering af 50 skolebørn, som er sikret skolegang og lægehjælp.

En god, digital start

Projektet Computere til asylbørn blev i værksat af Atea sammen med Røde Kors Asyl og en række samarbejdspartnere i sommeren 2016. Den overordnede målsætning var at give uledsagede flygtningebørn bedre muligheder for en start i det digitale danske samfund.

Mange Atea medarbejdere har deltaget i projektet i deres fritid, bl.a. med at rense de brugte computere inden de videresendes til Røde Kors. I starten af 2017 kan de omkring 600 uledsagede børn i de danske asylcentre derfor se frem til at modtage en bærbar computer.

 

Læs mere om Ateas engagement hos BØRNEfonden her