Spring til indhold
Tilbage til Presse
Nyhed2016-12-28

Atea medarbejdere donerer julegave til velgørenhed

Et overraskende stort antal blandt Ateas medarbejdere har i år valgt at donere værdien af deres medarbejderjulegave til velgørenhed – henholdsvis til BØRNEfonden og til projektet Computere til asylbørn.
CSR I Atea

Gennem BØRNEfonden har Atea siden 2007 støttet en række udvalgte udviklingsprojekter, som alle har fokus på uddannelse og sundhed. Projekterne foregår primært i de vestafrikanske lande Benin og Burkina Faso og omfatter bl.a. sponsering af 50 skolebørn, som er sikret skolegang og lægehjælp.

En god, digital start

Projektet Computere til asylbørn blev i værksat af Atea sammen med Røde Kors Asyl og en række samarbejdspartnere i sommeren 2016. Den overordnede målsætning var at give uledsagede flygtningebørn bedre muligheder for en start i det digitale danske samfund.

Mange Atea medarbejdere har deltaget i projektet i deres fritid, bl.a. med at rense de brugte computere inden de videresendes til Røde Kors. I starten af 2017 kan de omkring 600 uledsagede børn i de danske asylcentre derfor se frem til at modtage en bærbar computer.

 

Læs mere om Ateas engagement hos BØRNEfonden her

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer