Spring til indhold
Nyhed04-12-2017

Atea bliver leverandør på SKI’s store konsulent-udbud

Atea er en del af SKI’s rammeaftale om it-konsulentydelser til det offentlige i op mod fire år. Udbuddet har en værdi på mindst 300 mio. kr. alene for de næste to år.
SKI

Danske kommuner og styrelser kan allerede fra den 12. december i år få leveret it-konsulentydelser fra Atea under SKI’s nye rammeaftale 02.17, der forventes at blive underskrevet den 11. december. Aftalen løber i to år og med mulighed for, at den kan forlænges yderligere to gange et år, i alt fire år.

 

SKI-aftalen omfatter konsulentydelser, hvor kunden har behov for hjælp til at få løst konkrete opgaver i sit it-miljø eller i forhold til nye systemer og løsninger. Rammeaftalen indeholder også̊ mulighed for at udføre rådgivningsopgaver, som har direkte tilknytning til de udførende konsulentydelser.

 

Atea har etableret et bredt samarbejde med Miracle, A2 og Devoteam og dækker dermed mange områder og kompetencer, lige som man har truffet aftale med en række større og mindre konsulentvirksomheder, der ønsker at benytte Ateas aftale, for derved at opnå adgang til offentlige kunder.

 

”Vi har brugt næsten et år på forberedelse af denne aftale, som er meget vigtig for Atea, og vi er derfor yderst tilfredse med at være blandt de udvalgte leverandører og stolte over, at så mange virksomheder ønsker at samarbejde med os om at levere gode løsninger og services til offentlige kunder,” direktør Morten Bo Jørgensen, der står i spidsen for Atea Public.

 

SKI estimerer, at rammeaftalen har en samlet værdi på over 300 millioner kroner for de to år. 41 virksomheder viste oprindeligt interesse for SKI’s rammeaftale, men efter prækvalifikation af 20 virksomheder, er det nu endt med tildeling til 15 leverandører.

 

”Aftalen har stor betydning for Atea og for at vi også fremover kan levere it i verdensklasse til vores kunder i det offentlige. Aftalen passer perfekt til Atea’s nye organisationsstruktur, hvor vi har samlet alle vores konsulenter i et stort konsulenthus. Samtidig sikrer aftalen, at vi fortsat kan levere ekspertviden via vores strategiske samarbejdspartnere, og via Atea’s nye ISV-program kan vi nu også tilbyde spændende forretningskritiske ydelser,” siger direktør Morten Bo Jørgensen, Atea.

 

I sidste uge blev det offentliggjort, at Atea bliver den primære leverandør på SKI’s udbud af AV-udstyr for de kommende fire år. En aftale, der estimeres til at have en værdi for Atea på mindst 600 mio. kr.

 

Fakta

Aftalen er med direkte tildeling og omfatter 14 ydelsesområder. Atea, der blev udvalgt ud fra to væsentlige kriterier – sektorindsigt og faglig kompetence – kan fremover levere på samtlige 14 ydelsesområder.  De 14 ydelsesområder er:

 

Valgfrie ydelsesområder

 1. It-relaterede strategier
 2. Forretningsbehov, business case og gevinstrealisering
 3. It-udbud
 4. It-sikkerhed, business continuity og it-compliance
 5. It-arkitektur
 6. It-governance
 7. Softwarelicenser

 

Obligatoriske ydelsesområder

 1. Projekt- og programledelse
 2. Databehandling
 3. Infrastruktur og hardware
 4. Test
 5. Udvikling af ny funktionalitet
 6. Tilpasning af eksisterende it-systemer 
 7. It-systemdrift

 

Læs mere om den specifikke aftale her

 

Klik her for at læse mere om vores rammeaftaler