Spring til indhold
Nyhed22-08-2017

Microsoft hædrer endnu engang to ildsjæle i Atea

Ateas Solutions Architects Jesper Nielsen og Per Larsen har for andet år i træk modtaget Microsofts anerkendte Most Valuable Professional-award (MVP) for deres ekstraordinære indsats for at fremme forståelsen og dele viden om Microsoft-teknologier gennem communities verden over.

 

Solutions Architect Per Larsen har modtaget prisen inden for Enterprise Mobility, og Jesper Nielsen har modtaget prisen inden for Windows and Devices for IT.

“Det kræver en lige så stor indsats at blive re-awarded med denne pris, som at modtage den første gang. Jeg er utrolig stolt af disse to priser, for jeg ved, at det kræver et vedvarende og dybt engagement i Microsofts communities og ikke mindst en passion for og en lyst til at dele ud af sin viden inden for Microsofts teknologier”, udtaler Morten Skou Henriksen, Konsulentchef for Client & Cloud Management og fortsætter:

”Vi vil gerne bidrage til at gøre vores kunder til digitale verdensmestre. Her spiller vores tætte samarbejde med Microsoft en afgørende rolle. Disse genudnævnelser er et vigtigt signal til både Microsoft, vores kunder og markedet generelt om, at vores Microsoft-forretning fortsat er et strategiske fokus i Atea”.

For Jesper Nielsen og Per Larsen er der ingen tvivl om den værdi MVP-titlerne bringer til deres daglige arbejde i Atea:

”Jesper Nielsen og jeg er en del af et verdensomspændende netværk af Microsoft-eksperter, hvor vi diskuterer alt fra nye produkter og features til helt almindelige dagligdags brugerudfordringer. Det er en kæmpe fordel, fordi vi kan rådgive på baggrund af fællesskabets samlede erfaringer og ikke kun vores egne”, fortæller Per Larsen.


Om Microsoft MVP Award
MVP står for Most Valuable Professional. Microsoft MVP Award er en årlig pris, der anerkender individer, som gør en ekstraordinær indsats for at fremme forståelsen og dele viden om Microsoft teknologier gennem communities verden over. MVP'er en eksklusiv gruppe udvalgt af eksperter, som aktivt deler deres høje ekspertise og real-life erfaringer med brugere og Microsoft. MVP'er deler en passion for teknologi, en vilje til at hjælpe andre, og en forpligtelse til fællesskabet. Det er de kvaliteter, der gør MVP'ere til ekstraordinære ildsjæle.

Læs mere her