Spring til indhold
Nyhed17-08-2017

Nyt skalerbart laptop-setup gør din virksomhed klar til vækst

Atea Laptop-konceptet skaber et simpelt, skalerbart og effektivt setup, når det kommer til virksomhedernes bærbare løsninger.
It-løsninger til små og mellemstore virksomheder

Valget er enkelt: Skal dine højt betalte it-medarbejdere og udviklere bruge tiden på at opdatere og servicere laptops eller skal it-ressourcerne booste virksomhedens kerneforretning og bundlinje?

 

Svaret på ovenstående problemstilling er i realiteten ’både og’. Mange virksomheder er til hverdag nødt til at strække ressourcerne, så de både tilgodeser driften på den ene side og udviklingen af nye, forretningskritiske produkter på den anden.  

 

Hos Atea er vi overbevist om, at løsningen på den problematik skal findes i et skalerbart laptop-setup, der har fokus på at skabe flere frie hænder til de forretningskritiske it-problemstillinger.

Nemt og simpelt, så du kan fokusere på forretningen

Derfor introducerer vi ’Atea Laptop’-løsningen som gør det nemt og overskueligt for virksomheder at bestille, klargøre og løbende få serviceret og vedligeholdt laptops til en fast månedlig leje over 36 måneder. Atea Laptop er laptops, leveret klar til at medarbejdere kan styrke forretningen – uden administrative byrder for virksomheden.

 

”Konceptet, hvor vi tilbyder laptops, som er klar til at lave forretning på, er en gennemtestet løsning, vi har haft på hylden længe. Nu har vi bare taget de services og ydelser, som vi ved vores kunder har mest brug for og lagt dem sammen til et koncept, som kan skaleres, efterhånden som virksomheden vokser,” siger Connie Duedahl, direktør for Flexible Solutions.

Sådan fungerer det

Som kunde i Atea Laptop, får du adgang til din egen portal. Her kan du vælge mellem forskellige typer hardware til en fast, lav pris om måneden i 36 måneder. Prisen inkluderer selve hardwaren, klargøring og løbende service. Således får du som kunde det nyeste hardware, udstyret med image, backup, sikkerhedspakke og vigtigst af alt: Fuld servicepakke. Sker der noget med udstyret, får du noget andet, imens vi reparerer.

 

Som kunde får du desuden automatisk adgang til nogle af Danmarks mest kompetente it-specialister og supportere, der brænder for at gøre din virksomhed og medarbejdere så produktive som overhovedet muligt.

Glade medarbejdere og fuld service

Det er svært at opgøre værdien af virksomhedens it-drift. Én ting er dog helt sikkert; dårligt fungerende it kan efter kort tid aflæses negativt på bundlinjen. Atea Laptop er sat i verden for at gøre it-platformen til en velfungerende og pålidelig medspiller med indbygget fleksibilitet.

 

”Den her løsning er meget vidtfavnende, når vi taler om at skabe værdi for virksomheden. En ting er, at vi letter processer og håndtering, i og med vi har fuld service, udvidet garanti og forsikring på produkterne. Men oven i det leveres udstyret med pålagt image, hvilket inkluderer backup, antivirus, spam-sikring osv.,” siger Connie Duedahl og fortsætter:

 

”Derudover giver Atea Laptop også mere effektive og glade medarbejdere. Med det hardware vi tilbyder, kan medarbejdere selv være med til at bestemme det udstyr, de ønsker at arbejde på, og det har en stor effekt på medarbejdernes arbejdsglæde. Typisk ser vi, at de kreative typer i marketing eller lignende hælder mod Apple-udstyr, og på den her måde kan virksomheden tilbyde dem dét, uden at risikere at maskinerne ikke fungerer sammen med det resterende it-setup.

Atea Laptop giver sikkerhed

Konceptet, som i øjeblikket bliver rullet ud til flere forskellige kunder, bestilles i dialog med salgsteamet ledet af direktør for salg, Lars Siewertsen. Han pointerer, at kunderne fra kun 359 kr. om måneden kan leje en HP-maskine med alle de fordele Atea Laptop-konceptet indeholder. Virksomheden har en fast pris at forholde sig til og skal ikke bekymre sig om noget.

 

”Det giver en enorm sikkerhed for den enkelte virksomhed. Derudover har kunden adgang til hele Ateas hold af eksperter, hvilket også er en enorm fordel for alle parter. Og for os i salg er det rart at se, hvordan vi nu, som de første, kan levere produkter og ydelser, som løser den helt fundamentale hardware-problematik en gang for alle,” siger Market Director, Lars Siewertsen.

 

Bliv klogere på Atea Laptop her >

 

 

It-løsninger til små og mellemstore virksomheder

Vil du vide mere?

Læs alt om Commercial koncepterne her >