Spring til indhold
Nyhed13-02-2017

vExpert 2017 Award Announcement

Vi er stolte over at kunne fortælle, at vores infrastrukturarkitekter Brian Flemming Knutsson og Allan Kjær igen i år er blevet udnævnt til VMware vExpert. Derudover har André Briand de Crèvecoeur også fået tildelt den fornemme titel. Et stort tillykke til alle tre!
vmware expert 2018

Vores tre dygtige kolleger har fået disse ord med på vejen fra komiteen: "Hver af disse vExperts har bidraget på betydelig vis til deres community og har udvist en vilje til at dele deres erfaringer med andre. Vinderne er ikke blot medvirkende på blogging og Twitter, men også som offentlige talere, forfattere, VMUG ledere, VMTN community moderatorer."

Om VMware vEXPERT

Titlen som vExpert er eksklusivt udstedt af VMware til meget aktive medlemmer i VMware’s community. I 2016 er omkring 1300 personer i verden blevet tildelt vExpert prisen, og kun 17 danskere kan i år kalde sig vExpert. For at blive vExpert kan man ansøge via tre retninger: Evangelist Path, Customer Path, VPN (VMware Partner Network) Path.

vExpert programmet blev startet i 2009 af John Mark Troyer for at anerkende VMware teknikere, der frivilligt involverer sig i VMwares community i form af tekniske diskussioner online og offline. Som vExpert får man adgang til et fordelsprogram, der blandt andet indeholder tilladelse til at bruge vExpert logo, adgang til private Beta programmer, eksklusive briefinger samt 365-dage Eval licenser til de fleste VMware produkter.

Læs mere om VMware vEXPERT