Spring til indhold
Nyhed30-04-2018

Atea fejrer 15 år som Cisco Guldpartner

Atea har endnu engang fornyet sit guldpartnerskab hos Cisco Systems - det højeste kvalitetsstempel, Cisco giver til sine partnere og en vigtig anerkendelse af Atea som indehaver af de processer, kompetencer, certificeringer og specialiseringer, der findes inden for Ciscos teknologier.

Det er 15 år siden, Ateas første gang kunne kalde sig Cisco Guldpartner, og it-virksomheden har lige siden fastholdt sin position og arbejdet målrettet med at levere de mest innovative og banebrydende Cisco-løsninger inden for netværk, collaboration, datacenter og sikkerhed til danske virksomheder.

 

”Vi takker Cisco for anerkendelsen og tilliden, og ikke mindst vores dedikerede og kompetente konsulenter, der gør det hele muligt. Det er afgørende, at vi kan dokumentere vores stærke Cisco-kompetencer og dermed forsikre vores kunder om, at vi er blandt de dygtigste i Danmark til at varetage deres Cisco-projekter”, siger John Zimmer, seniordirektør for Network, Security & Datacenter i Atea.

 

”Vi foretager løbende de nødvendige investeringer i uddannelse og certificering af vores medarbejdere, og det betyder, at vi til stadighed er opdaterede på de nyeste teknologier fra verdens førende netværksproducent.” 

Et stærkt partnerskab

For Atea er de strategiske partnerskaber, herunder partnerskabet med Cisco Systems, altafgørende for it-leverandørens forsatte fokus på at være den stærkeste leverandør af it-infrastruktur til virksomheder i Danmark og Norden. Lige sådan forholder det sig hos Cisco Danmark.

 

”Atea er en god partner og en dygtig strategisk spiller på markedet. Vores samarbejde er ikke bare med til at øge væksten, men også forbedre vores indsatser inden for netværks-, sikkerheds-, collaboration- og datacenterområdet. Vi sætter stor pris på vores samarbejde med Atea, og det vil vi gerne anerkende,” siger Poul Piester, salgsdirektør i Cisco.

 

Atea har i øjeblikket 91 Cisco-certificerede konsulenter med tilsammen 255 Cisco-certificeringer og modtog fem priser ved Cisco Partner Summit 2017 i Dallas; prisen som Årets Collaboration Partner, Årets Sikkerhedspartner, Årets Datacenter Partner, Årets Partner inden for Public samt Årets EMEAR Datacenter Partner.