Spring til indhold
Nyhed06-04-2018

Netværkskunder i gode hænder: Højeste certificering til Atea

Seniorkonsulent Martin Kiefer har, som den første i Atea Danmark og som nummer to i hele Atea koncernen, netop opnået den ultimative netværks virtualiserings certificering fra VMware: VCIX-NV.
Atea Facade 2018

Ifølge Martin Kiefer underbygger VCIX-NV-certificeringen, at både private- og offentlige kunder er sikret markedets nyeste viden og de bedste løsninger, når de handler med Atea.

"Når man som kunde vælger en VMware-certificeret konsulent fra Atea, er man sikret specialister, der både har stor erfaring med VMware og ikke mindst konsulenter, der hele tiden holder sig opdateret med den seneste viden på området," siger seniorkonsulent, Martin Kiefer.

 

Martin Kiefer, Atea VMware certified logo

 

Dybdegående viden

Martin Kiefer kan som få andre i Danmark nu kalde sig: VMware Certified Implementation Expert 6 - Network Virtualization eller bedre kendt som VMware VCIX-NV. VCIX-NX-certificeringen svarer i tid og sværhedsgrad til en Cisco CCIE-uddannelse.

 

"Ved at bestå en VCIX-NV viser jeg, at jeg har en dybdegående viden, både teoretisk og praktisk, med hele VMwares NSX-produktportefølje og de komponenter der indgår heri. Den viden glæder jeg mig nu til at bruge over for både eksisterende- og potentielle kunder," siger Martin Kiefer.