Spring til indhold
Nyhed22-08-2018

Ni gange guld fra Microsoft til Atea

Atea ligger endnu engang i top blandt danske virksomheder med Microsoft-certificeringer. Med endnu en række certificeringer i hus har Atea nu guldpartnerstatus på ikke færre end ni kompetenceområder, der spænder fra cloudplatforme til datacentre.

 

microsoft gold partner

Som guldpartner til Microsoft får Atea eksklusive adgange til ressourcer og produktinformation. Det betyder, at Ateas kunder er sikret de bedste kompetencer og best practices for strategier, løsninger, tjenester og licenser, og ikke mindst at Microsoft-specialister hos Atea får de bedste betingelser for at dygtiggøre sig yderligere.

 

”Vi er i Microsoft meget glade og stolte over vores gode samarbejde med Atea. Atea er en virksomhed med drive, som kan levere strategier og løsninger på en lang række områder. Atea er en vigtig partner for os og vores fælles kunder, og det er også det, vores certificeringer afspejler,” siger Troels Schou Nielsen, Senior Partner Development Manager, Channel, Microsoft.

 

Guldcertificeringen tildeles virksomheder, som har en særligt stærk relation til Microsoft, og som samtidig kan dokumentere en omfattende viden inden for teknik, certificeringer, kundereferencer og ikke mindst kundetilfredshed.

 

”Det betyder rigtig meget for os, at vi nu har fået guldpartnerstatus på ni områder. Det er en blåstempling af Atea og vores medarbejderes kompetencer, som vi hele tiden arbejder på at videreudvikle. Det er vigtigt for os at have en partner som Microsoft, og vi har en ambition om at øge antallet af certificerede konsulenter i vores Microsoft-forretning,” siger Laila Nørgaard, Senior Vice President, Consulting, Atea.

 

Senest har Atea i samarbejde med både Microsoft og Cisco etableret et tekniker- og konsulentakademi, der skal øge puljen af specialiserede it-kompetencer, særligt inden for Security, AI og robotics.

 

Fakta

Ateas certificerede kompetenceområder

 

  • Gold Cloud Platform
  • Gold Cloud Productivity
  • Gold Collaboration and Content
  • Gold Communications
  • Gold Datacenter
  • Gold Enterprise Mobility Management
  • Gold Messaging
  • Gold Windows and Device
  • Gold Small and Midmarket Cloud Solutions

 

 

For yderligere information

Maja Nordal Brenøe, Director, Communication, Atea

Telefon: +45 42140246 

E-mail: maja.nordal.brenoe@atea.dk