Spring til indhold
Nyhed04-02-2019

Atea valgt som leverandør af servere og storage til det offentlige

Atea er blandt fire udvalgte leverandører på en stor forpligtende SKI-aftale, der omfatter servere og storage til kommuner, regioner og staten.

Statens og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) har netop offentliggjort, at Atea er valgt som leverandør på et omfattende udbud kaldet 50.03, der gælder servere og storage til danske kommuner og regioner samt til staten. Aftalen har en samlet anslået værdi på mindst 700 mio. kr.

 

Atea, der er Danmarks største leverandør af it-løsninger, sætter stor pris på at være en del af aftalen og på muligheden for at levere it-løsninger til det offentlige.

 

”Vi har siden 2014 arbejdet intensivt for at genvinde kundernes tillid. Det er sket gennem vores omfattende compliance-arbejde, der blandet andet har resulteret i, at vi har opnået den højeste internationale anti-bestikkelsescertificering, ISO 37001. Den indsats kommer vi til at fortsætte. Nu ser vi frem til at levere produkter og services af højeste kvalitet og samtidig være med at udvikle og effektivisere kommuner, regioner og staten,” siger direktør Morten Bo Jørgensen, der står i spidsen for Ateas offentlige forretning, Atea Public.

 

Aftalen giver alle offentlige kunder mulighed for at indkøbe servere og storage og tilbehør, løsninger og services. Den erstatter flere andre aftaler, der står til at udløbe, og bliver derfor den eneste fællesoffentlige rammeaftale på området. Læs mere om aftalen og valget af leverandører her.

 

For nylig blev Atea valgt som eneleverandør på en SKI-aftale om standardsoftware til 66 danske kommuner til en værdi af 544 mio. over tre år, og inden jul blev Atea valgt som leverandør på to lignende kontrakter om levering af software til to regioner.

 

Der er nu standstill-periode til og med den 11. februar 2019, hvorefter aftalen forventes at blive underskrevet. Aftalen træder i kraft den 1. april 2019.

 

For yderligere information

Morten Bo Jørgensen, Senior Vice President, Atea Public

Telefon: +45 30 78 00 03

E-mail: morten.bo.jorgensen@atea.dk