Spring til indhold
Nyhed03-07-2020

SKI og Kammeradvokaten godkender igen Ateas self-cleaning

iso27001

Atea er igen blevet blåstemplet af SKI og Økonomistyrelsen (fhv. Moderniseringsstyrelsen) for vores kontinuerlige arbejde med compliance. Vi har i dag modtaget en officiel tilkendegivelse om, at vi er self-cleanet.

 

”Atea var jo som bekendt den første danske virksomhed, som modtog den højeste internationale antibestikkelses-certificering ISO 37001. I dag er endnu en vigtig milepæl for Atea Danmark i vores arbejde med compliance, og jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige, at jeg er stolt af den adfærdsændring, vi har været igennem i Atea.”

— Kathrine Forsberg, administrerende direktør i Atea

 

Kammeradvokaten konkluderer i redegørelsen:

Det er samlet set vores vurdering, at Atea i tilstrækkelig grad har dokumenteret, at virksomheden fortsat er pålidelig. Vi finder det samlet set dokumenteret, at de mange initiativer, som Atea har iværksat og implementeret, siden sagen begyndte for knap fire år siden, efterleves i praksis, og at der er fortsat fokus på at fastholde opmærksomhed på Compliance-arbejdet internt i organisationen, herunder ved løbende evaluering og tilpasning af de eksisterende politikker og procedurer.

”Atea var jo som bekendt den første danske virksomhed, som modtog den højeste internationale antibestikkelses-certificering ISO 37001. I dag er endnu en vigtig milepæl for Atea Danmark i vores arbejde med compliance, og jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige, at jeg er stolt af den adfærdsændring, vi har været igennem i Atea. Compliance er et konstant fokus, som er forankret alle steder i organisationen.  Det er en del af vores DNA, at vi gør tingene ordentligt og transparent, og vi har klare retningslinjer og regler for alle de processer, der potentielt kunne misbruges. Det giver os noget unikt”, siger administrerende direktør Kathrine Forsberg

”Særligt i den offentlige forretning oplever vi, at kunderne kvitterer for vores store arbejde, og senest har det flotte KTU-resultat over hele forretningen tydeligt vist, at vores kunder har tillid til os. Alle, der handler hos eller samarbejder med Atea, ser og skal se os som en troværdig, transparent og sund virksomhed”, slutter Kathrine Forsberg.

 

Læs mere om godkendelsen på SKIs hjemmeside:

https://www.ski.dk/viden/sider/opdateret-vurdering-af-ateas-selfcleaning.aspx