Spring til indhold
Nyhed26-01-2021

Atea hædret ved årets Microsoft Partner Awards

Årets specialpris gik til Atea, som derudover var nomineret til yderligere to priser.

Atea var i år ved Microsoft Partner Awards nomineret i kategorierne Cloud Infrastructure og Empowering Employees og fik desuden specialprisen, som Microsoft giver til en partner, der har udmærket sig ekstraordinært på et givent område.   

 

”Jeg er utrolig stolt af det, vi har opnået indtil videre sammen med Microsoft, og jeg glæder mig over den anerkendelse fra Microsoft som både nomineringerne og prisen repræsenterer,” siger administrerende direktør i Atea, Kathrine Forsberg.

Traditionen tro hyldes de dygtigste Microsoft-partnere hvert år i januar ved en prisuddeling hos Microsoft Danmark for deres store indsats i det forgangne år. På trods af corona-restriktioner var i år ingen undtagelse, og partnerne blev derfor fejret med både klapsalver og takketaler i et virtuelt setup med de 20 nominerede Microsoft-partnere på deltagerlisten.

Atea vandt årets specialpris

I år blev der uddelt 12 priser samt særprisen Årets specialpris, som Atea modtog som tak for sit store engagement i partnerskabet og den fantastiske transformation, som Atea er på.

Prisen og udtalelsen kommer knap ni måneder efter, at Atea og Microsoft indgik en historisk aftale på cloudplatformen Microsoft Azure til en værdi af et trecifret millionbeløb over tre år. Aftalen er den største af sin slags, som Microsoft har indgået med en dansk partner, og er et stort skridt på vejen mod Ateas mission om at etablere sig som et cloud power house. Med denne aftale og Microsofts annoncering af åbningen af tre danske datacentre er grundstenene lagt for det fremtidige samarbejde omkring kundernes vej til cloud.

”Man kan sige meget om 2020, men i forhold til Ateas og Microsofts partnerskab var det året, hvor en række vigtige og positive begivenheder fandt sted. De har tilsammen i den grad lagt an til et endnu tættere og stærkere samarbejde med vores fælles kunders digitale transformation som omdrejningspunkt,” siger administrerende direktør i Atea, Kathrine Forsberg.

 

 

 

For yderligere information

Maja Nordal Brenøe, Kommunikationsdirektør, Atea

E-mail: Maja.Nordal.Brenoe@atea.dk

Telefon: +45 42 14 02 46

 

Om Atea – Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1.500 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.