Spring til indhold
Nyhed09-02-2022

Atea vinder stort udbud af software-licenser til kommunerne

Atea og SKI har netop underskrevet den fælleskommunale aftale 50.49, og Atea skal dermed over de næste tre år levere Microsoft licenser for 2,3 mia. kr. til 87 kommuner.
Atea Logo Bygning

Ballerup, den 9. februar 2022 – Staten og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) har valgt Atea som leverandør, når 87 kommuner over de næste tre år skal have gentegnet deres Microsoft-licenser.

Ifølge SKI har kontrakten en værdi på 2,3 mia. kr. og træder i kraft den 1. april.

”Vi er rigtig glade for at have vundet denne kontrakt med SKI, og for at vi kan tilføje endnu en vigtig aftale til vores efterhånden stærke portefølje af offentlige kontrakter. Det styrker i dén grad vores markedsposition, og understøtter vores ambition om at bygge Danmark med it,” siger Brian Borella Wulf, SVP for Key Account Management i Atea Danmark.

I denne aftale har kommunernes fokus været at sammensætte nogle særligt målrettede licenspakker baseret på deres behov for forskellige brugerprofiler.

Med aftalen om levering af software licenser, der blandt andet dækker Microsoft Office 365, er Atea nu til stede på 11 SKI-aftaler.

Rådgivning via SKI kompetencecenter

Når kommunerne til april skal have opdateret deres licenser, kan Atea bidrage med ekspertrådgivning.

”Det er vores opgave at sørge for, at aftalen lander godt, og det betyder, at vi står til rådighed for at vejlede kommunerne bedst muligt. Vi kan se, at der er et stort behov for rådgivning omkring, hvordan man optimerer værdien af de her rammeaftaler, og det kan vi hjælpe med,” siger Brian Borella Wulff.   

Atea har tidligere etableret eget SKI-kompetencecenter, hvor syv kontrakt managers dagligt rådgiver kunder og kolleger om regler og processer i forbindelse med brugen af rammeaftaler.

”Det kan være kompliceret at overskue indhold og de mange muligheder i alle de forskellige rammeaftaler, som findes bare inden for it. Derfor har kompetencecenteret været en vigtig investering for os, og vi kan mærke, at kunderne sætter pris på det,” siger Brian Borella Wulff.

Andre aftaler som Atea er leverandør af inkluderer: Standardsoftware (02.06), it-konsulenter (02.17), it-løsninger og projekter (02.18), fagsystemer (02.19), it-driftskapacitet (02.22), AV-løsninger (02.70), servere og storage (50.03), kommunikationsprodukter og løsninger (50.07), kopi og print (50.10), og tablets (50.43).

 

For yderligere information

Maja Nordal Brenøe, Director, PR & Communication, Atea

E-mail: Maja.Nordal.Brenoe@atea.dk

Telefon: +45 4214 0246

 

Om Atea – Vi bygger Danmark med it

Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1.400 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs. www.atea.dk

 

Rammeaftaler til det offentlige