Spring til indhold
Nyhed05-12-2023

Atea indgår i 25-årig indkøbsaftale på SKI 02.07 Kommunikationsprodukter – og løsninger

Atea er udpeget som leverandør på det dynamiske indkøbssystem SKI 02.07 Kommunikationsprodukter – og løsninger. Her tilbyder Atea kommunikationsprodukter – og løsninger såsom licenser, service og support samt konsulentydelser under aftalens løbetid på 25 år.

Den omfattende SKI-aftale 02.07 styrker Ateas position som en af de førende leverandører til den offentlige sektor. Aftalen indebærer et dynamisk indkøbssystem, hvor der ikke er et fast sortiment, og det betyder at Atea nu kan tilbyde løsninger inden for en række afgrænsede ydelsesområder, der er tilpasset den enkelte kundes indkøb. Aftalen fungerer nemlig som et supplement til de offentlige organisationer, der ikke kan få dækket deres behov i den fællesoffentlige aftale SKI 50.07 Kommunikationsprodukter.  

 ”Jeg er begejstret over at Atea er at finde på aftalen, og at vi nu kan udvide vores samarbejde med den offentlige sektor i hele 25 år. Aftalen passer rigtig godt til den måde Atea arbejder på. Det giver os nemlig mulighed for at tilbyde skræddersyede it-løsninger, der kan hjælpe offentlige organisationer med at realisere deres digitale ambitioner. Vi har en stor ekspertise på netop det område, og vi kender derfor til de behov som vores offentlige kunder ofte skal have indfriet”, siger Senior Vice President, Sales Brian Borella Wulf. 
 
Det dynamiske indkøbssystem består af to kategorier: 

 

Kategori 1 – Simple løsninger 

Her kan der købes simple løsninger eller volumenindkøb. 

 

Kategori 2 – Komplekse løsninger   

Her kan der købes større og mere komplekse, samlede kommunikationsløsninger, f.eks. en ny opgradering af organisationens eksisterende netværksinfrastruktur, kontaktcenterløsninger, it-sikkerhedsløsninger, eller hvis indkøbsbehovet gør, at der skal tages hensyn til miljø, funktionalitet eller sikkerhed.  

 

Dynamisk indkøbssystem passer Atea godt 

Processen bag det dynamiske indkøbssystem betyder, at Atea kan levere ydelser til det offentlige baseret på et komplet udbudsmateriale fra kunden.  

”Indkøbssystemet ligger rigtig godt til Atea, fordi vi har erfaringen og ekspertisen til at imødekomme mange offentlige kunders behov – også de lidt mere vanskelige og specifikke. Om det er netværks-, sikkerheds-, konsulent- eller cloudløsninger så kan vi levere. Vi har et af markedets bredeste og bedste løsningsporteføljer, og vi er klar til at finde de bedste løsninger frem til den enkelte kundes behov”, siger Senior Vice President, Sales Brian Borella Wulf.