Spring til indhold
Nyhed20-06-2023

Ateas CSR-indsats belønnes med platin for fjerde år i træk

For fjerde år i træk har Atea ASA opnået den højeste placering for sit arbejde med bæredygtighed af EcoVadis. Atea har fået tildelt en platin-placering blandt top 1% af mere end 100.000 evaluerede virksomheder.

EcoVadis vurderer globale leverandørers CSR-performance inden for blandt andet arbejdsforhold, menneskerettigheder, miljø, etik og bæredygtige indkøb. 

“At Atea endnu engang får tildelt en platin-placering understreger at vores indsats for at skabe en mere bæredygtig fremtid er på rette vej. Det er en stor ære at være blandt top-1% af så mange evaluerede virksomheder, og en stor anerkendelse af vores arbejde, som vi vil fortsætte med at forbedre sammen med vores partnere og kunder”, udtaler Sustainability Manager Andreas Schjølin.  

Ateas anerkendelser på CSR-indsatser 

Atea er tidligere på året blevet tildelt følgende anerkendelser: 

  • Januar 2023 blev Atea kåret til verdens mest bæredygtige it-servicevirksomhed på Corporate Knights “Global 100”-liste, med en samlet placering som nr. 49 blandt alle brancher 
     
  • Marts 2023 blev Atea udnævnt til at være Supplier Engagement Leader af CDP for sit arbejde med at engagere leverandører i kampen mod klimaforandringer 
     
  • April 2023 blev Atea kåret til Klimaleder i Europa af The Financial Times og Statista for sit arbejde med at reducere sit CO2-udslip i forbindelse med virksomhedens direkte og indirekte CO2-udslip. 

Atea offentliggjorde sin seneste Sustainability Report tidligere i 2023. Læs rapporten og find mere information og data om Ateas ESG-indsatser her.