Spring til indhold
Nyhed07-08-2023

Microsoft hædrer igen en af Ateas dygtige ildsjæle

Principal Architect Jesper Nielsen har for 8. år i træk modtaget Microsofts anerkendte Most Valuable Professional-award (MVP) for sin ekstraordinære indsats for at fremme forståelsen og dele viden om Microsoft-teknologier gennem communities verden over. Jesper Nielsen har modtaget prisen inden for Windows platformen.

“Det kræver en lige så stor indsats at blive re-awarded med denne pris, som at modtage den første gang. Jeg er utrolig stolt på Jespers vegne, for jeg ved, at det kræver et vedvarende og dybt engagement i Microsofts communities og ikke mindst en passion for og en lyst til at dele ud af sin viden inden for Microsofts teknologier”, siger Brian Nøhr, der er Manager for Ateas Modern Workplace konsulenter, og fortsætter:

”Ateas fokus er at støtte vores kunder på deres digitale rejse, og her spiller vores tætte samarbejde med Microsoft en afgørende rolle. Denne genudnævnelse er et vigtigt signal til både Microsoft, vores kunder og markedet generelt om, at Ateas Microsoft-forretning er et strategisk fokusområde i Atea”.

Særlige privilegier

”At være MVP’er giver nogle særlige privilegier”, fortæller Jesper Nielsen – ”vi har mulighed for at deltage på det årlige MVP Summit i Redmond USA, hvor vi taler med Microsofts produktgrupper inden for hver vores felt, vi kan komme med forslag eller påpege mangler og diskutere udviklingen. Det er som at være helt nede i motorrummet, og vi får en god indsigt i hvad der rører sig, og er på vej, så vi altid er helt up to date.

Sådan er MVP’er

Microsoft MVP’er er teknologieksperter, der passioneret deler deres viden. De er altid på og har en ustoppelig trang til at få fingrene i nye, spændende teknologier. De har meget dyb viden om Microsofts produkter og tjenester, samtidig med at de er i stand til at samle forskellige platforme, produkter og løsninger for at løse problemer i den virkelige verden. Frem for alt er MVP'er altid villige til at hjælpe andre – det er det, der skiller dem ud.

MVP'er udgør et globalt fællesskab af over 4.000 tekniske eksperter på tværs af 90 lande/regioner og er drevet af deres passion, fællesskabsånd og søgen efter viden.