Spring til indhold
Pressemeddelelse 07-04-2014

Atea indgår global aftale med Statoil om leverance af netværksprodukter

Atea har netop indgået en global aftale med Statoil om leverance og service af netværksprodukter. Den treårige aftale med option på yderligere to år, forventes at have en årlig værdi på 50 mio. norske kroner.

Ballerup, 7. april 2014 – Aftalen omfatter leverance af netværksprodukter, både hardware og software, samt vedligehold og support. Statoil anvender avancerede netværksløsninger og har i dag en af verdens største netværksinstallationer. Den eksisterende løsning skal i samarbejde med Atea nu videreudvikles i mere end 30 lande for at modsvare Statoils voksende behov.

Aftalen er et resultat af Ateas strategiske satsning på kommunikations- og netværksløsninger de seneste år, og netop muligheden for at kunne levere globalt var en afgørende faktor for Statoils valg af leverandør.

 

”Statoil er en global aktør og vi er stolte over at de har valgt at udvide samarbejdet med Atea til også at omfatte dette område. Vi har en solid og kompetent organisation bag os, og vi vil gøre alt for at Statoil bliver tilfredse med aftalen” siger Dag Fodstad, administrerende direktør i Atea Norge.

 

Yderligere oplysninger

Dag Fodstad, adm. direktør, Atea Norge
+47 928 52 000

Rune Falstad, CFO, Atea ASA
+ 47 906 14 482