Spring til indhold
Pressemeddelelse 09-04-2015

Det offentlige vælger igen Atea

Nordens største leverandør af it-infrastruktur, Atea, markerer sig igen som foretrukken leverandør til det offentlige. Atea har netop vundet to SKI-udbud og skal dermed bringe kommuner, regioner og offentlige virksomheder helt i front på it og samtidig sikre store besparelser.
Atea aarhus

Ballerup, den 9. april 2015: Atea har vundet to SKI-udbud om at levere servere, storage samt kommunikationsudstyr og -løsninger til det offentlige til en forventet værdi på et trecifret millionbeløb over de næste fire år. Særligt ét kriterie har adskilt Atea markant fra konkurrenterne.

”Vi vinder især på at tilbyde det absolut største sortiment. Både inden for den ene SKI rammeaftale, som omfatter servere og storage, og den anden, som omfatter kommunikationsudstyr og -løsninger, kan vi løse hele spektret af it-opgaver for det offentlige. Som landets største leverandør af it-infrastruktur tilbyder vi det enorme sortiment til konkurrencedygtige priser og fordelt på mange producenter,” siger direktør Jan Elbæk, Atea.

SKI-udbud på servere og storage (SKI 02.03)

Atea er blevet udnævnt som hovedleverandør af servere og storage til det offentlige. Som noget nyt i forhold til tidligere aftaler på området tildeles opgaver nu direkte til hovedleverandøren, altså Atea. Aftalen vækker stor begejstring:

”SKI har lagt særlig vægt på et bredt sortiment af forskellige producentmærker, som kan imødekomme offentlige brugeres meget forskelligartede behov for storage. Derfor har vi arbejdet hårdt for at sikre, at vores mange partnere er med i aftalen. Den brede vifte af producenter har sat os helt i front som hovedleverandør,” siger Jan Elbæk.

SKI-udbud på kommunikationsudstyr og -løsninger (SKI 02.07)

Som ejer af landets førende netværks- og sikkerhedsvirksomhed, Axcess, står Atea som en af de store vindere af det omfattende SKI-udbud om kommunikationsudstyr og -løsninger. Axcess, der blev opkøbt af Atea i december sidste år, er som leverandør siden 2006 en veteran på SKI-rammeaftalen og fortsætter altså de næste fire år.

”Denne SKI-aftale understreger, at Atea og Axcess sammen er den absolut førende inden for netværks-, sikkerheds-, kommunikations- og datacenterløsninger. Vi har mere end 500 specialister på området og et dedikeret team, der udelukkende rådgiver offentlige kunder, sat sammen med det suverænt bredeste sortiment fra alle førende producenter med mere end 150.000 varer og serviceaftaler,” siger direktør Jan Elbæk, Atea.

Axcess, og dermed også Atea, er som leverandør repræsenteret i alle SKI-aftalens produktkategorier, og den brede aftale om kommunikationsudstyr og -løsninger til det offentlige er større end nogensinde før.

Yderligere oplysninger

Direktør Jan Elbæk, Atea A/S
Mobil +45 30 78 00 55
E-mail jan.elbaek@atea.dk