Spring til indhold
Pressemeddelelse 24-09-2015

Slip medarbejderne fri i skyen

Danske virksomheder mister hver dag dyrebare arbejdstimer på transport til og fra arbejde og møder, ofte til stor frustration for den enkelte medarbejder. En ny kommunikationsplatform i skyen, Atea Anywhere, gør op med tidsspildet uden at gå på kompromis med nærvær.
blå himmel skyer

Ballerup, den 24. september 2015: En gennemsnitlig dansk lønmodtager bruger 45 minutter på transport til og fra arbejde hver dag*. Derudover rejser mange på tværs af landet og til udlandet for at deltage i møder, ofte af kun få timers varighed. I et land med så veludviklet digital infrastruktur som Danmark, er det et helt unødvendigt tidsspilde.

Axcess og Atea introducerer nu i samarbejde med Cisco kommunikationsplatformen Atea Anywhere. En intuitiv platform, der gør det nemt at mødes eller chatte med kollegaer og kunder for at udveksle viden og dokumenter – på tværs af fysiske afstande. Atea Anywhere samler telefoni, presence, chat og videokonferencer i én samlet virtuel platform i skyen. Det er nemt at bruge platformen uanset om det er fra pc, tablet eller smartphone, eller om styresystemet er IOS, Windows eller Android.

Kåret som bedst i test

Atea Anywhere er netop blevet kåret som markedets bedste video- og collaborationsløsning i skyen i Sverige. Den scorer højt på alle områder og tildeles, som den eneste løsning, maksimale point på ’fleksibilitet og skalerbarhed.’ Læs om det her.

Med Atea Anywhere ligger markedets bedste virtuelle mødeplads nu i skyen. Det gør løsningen overordentlig fleksibel og skalerbar, og hver enkelt bruger kan få præcis den funktionalitet, de ønsker.

”Ved at tage plads ved sit virtuelle skrivebord mindskes tidsspilde ved transport, og den frigivne tid kan bruges mere konstruktivt, til gavn for både virksomhed og medarbejder. Det har aldrig været nemmere at tage mødet hjemmefra, uden at gå på kompromis med nærværet,” siger direktør Kåre Christensen fra Axcess, som er en del af Atea, og fortsætter: 

”Flere af vores kunder ønsker at flytte så meget af deres it- og netværksinfrastruktur, som muligt, ud i skyen – og med Atea Anywhere kan vi tilbyde markedet et reelt alternativt til vores nuværende forretning. Man betaler en fast pris per bruger per måned for løsningen i skyen. Det gør udgifterne forudsigelige, forenkler drift og service og gør, at virksomheden kan fokusere på kerneforretningen. Atea Anywhere er baseret på en Cisco-platform, krydret med nye funktioner, som er nemme at sammensætte ud fra den enkeltes behov.”

”Vi ønsker at tilbyde kunderne præcis den samme oplevelse, uanset om løsningen ligger i skyen eller står i firmaets serverrum. Løsningen skal samtidig være sikker og enkel at håndtere. Det handler om fleksibilitet, og flere og flere virksomheder flytter deres it-løsninger til skyen. Atea Anywhere, hvor vi kombinerer den bedste teknologi med en skalerbar og prisstærk løsning i skyen, gør valget enkelt for kunden,” siger partnerdirektør Lasse Garby, Cisco Danmark.

*’Har vi tid til velfærd?’ Rapport fra Rockwool Fondens Forskningsenhed, 2012.

Yderligere oplysninger

Direktør Kåre Christensen, Axcess
Mobil +45 4214 0200
E-mail  kc@axcess.dk

Direktør Lasse Garby, Cisco
Mobil  +45 2144 0896
E-mail lgarby@cisco.com