Spring til indhold
Pressemeddelelse 11-11-2016

Atea indgår strategisk aftale med JN Data

Nordens største leverandør af it-infrastruktur, Atea, har indgået en stor aftale med JN Data, der er ansvarlig for den it-drift, som en stor del af de danske pengeinstitutter og finansvirksomheder er dybt afhængige af. Aftalen har en samlet værdi på op imod 500 mio. kr. inklusive optioner over en periode af fem år.
Tablet, software analyse grafik

Ballerup den 11. november 2016 – Atea skal fremover sikre drift af it-arbejdspladserne i en lang række danske pengeinstitutter og finansvirksomheder. Den danske it-leverandør har således indgået en aftale med JN Data A/S til en samlet værdi af op imod 500 millioner kroner over fem år inklusive de serviceydelser, der kan vælges til. Der er mulighed for to års forlængelse af aftalen. JN Data er ejet af Jyske Bank og Nykredit og står for it-driften for de to ejere foruden BEC, SDC, Bankdata og Silkeborg Data.

 

Atea leverer software, hardware og services til alle brancher i både den offentlige og private sektor, og aftalen med JN Data er Ateas største serviceaftale til dato. Aftalen indeholder blandt andet daglig drift, vedligeholdelse og opdatering af 33.500 arbejdspladser og 3.000 printere samt drift af hele den underliggende infrastruktur i to dedikerede datacentre. Alle ydelserne leveres som en service, hvor Atea ejer hardwaren, hvilket gør it-driften både nemmere og mere fleksibel for JN Data.

 

En aftale af sådanne proportioner har selvsagt været længe undervejs, og underskriften er en vigtig milepæl for Atea. Det er en tillidserklæring fra JN Data, som vi sætter en stor ære i at leve op til. Vi ser meget frem til at være ansvarlig for sikker, stabil og brugervenlig it hos så mange pengeinstitutter og finansvirksomheder i Danmark,” siger Marianne Horstmann, direktør for IT Outsourcing & Services, Atea Danmark.

 

Derfor valgte JN Data Atea

JN Data har valgt Atea på grund af et bredt sortiment af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, og desuden har Atea leveret høj driftsstabilitet og kundetilfredshed til BEC gennem 16 år.