Spring til indhold
Pressemeddelelse 09-10-2018

Moderniseringsstyrelsen forlænger aftaler med Atea

Moderniseringsstyrelsen har valgt at forlænge tre rammeaftaler, så Atea fortsætter som leverandør på netværkskomponenter og sikkerhedssoftware til det offentlige i 2019.
Atea Facade 2018

Atea skal fortsætte med at bringe stat, kommuner, regioner og offentlige virksomheder helt i front på it inden for tre rammeaftaler. Det har Moderniseringsstyrelsen besluttet med en forlængelse af tre eksisterende aftaler med yderligere et år.

 

”Vi er meget glade for, at Moderniseringsstyrelsen vælger at fortsætte det gode samarbejde, vi har med det offentlige på disse tre aftaler. Det er vores fornemste opgave at sikre tilfredshed med det, Atea leverer,” siger Senior Vice President Morten Bo Jørgensen, der står i spidsen for Atea Public.

 

De tre rammeaftaler er:

Netværkskomponenter

Atea fortsætter i hele 2019 som leverandør af netværkskomponenter til det offentlige, som kan handle ind på rammeaftalen til fordelagtige priser. Netværkskomponenter dækker over produkter så som firewalls, switche og routere, med Cisco som underleverandør. 

Sikkerhedssoftware til mobile enheder

Aftalen på sikkerhedssoftware til mobile enheder giver sikkerhed på telefoner og tablets for staten gennem fx en lang række sikre apps og deling af data over krypterede forbindelser. Det er anden gang, Moderniseringsstyrelsen forlænger rammeaftalen med Atea som hovedleverandør, der blev indgået per 1. januar 2015.

Sikkerhedssoftware

Aftalen sikrer 85.000 medarbejdere i staten gennem fx avanceret anti-virus-software på virtuelle servere og beskyttelse af alle typer klientmaskiner. Rammeaftalen bliver nu forlænget på fjerde år.

 

For yderligere information

Maja Nordal Brenøe, Director, Communication, Atea

Telefon: +45 42140246 

E-mail: maja.nordal.brenoe@atea.dk