Spring til indhold
Pressemeddelelse 15-07-2020

Atea går solidt frem i 2. kvartal

Resultaterne for 2. kvartal af 2020 er helt i tråd med planerne, og Atea er nu for alvor klar til vækst.

Ballerup, den 15. juli 2020Atea Danmark har i dag fremlagt regnskab for 2. kvartal 2020. Omsætningen er 1.759 mio. kr., og resultatet viser et underskud på 8 mio. kr. (EBIT), sammenlignet med -30,4 mio. kr. samme kvartal sidste år. 

”Resultatet er helt i tråd med vores plan og forventninger. På trods af coronakrisen performer vi solidt hen over hele virksomheden, både i vores offentlige-, enterprise- og konsulentforretning samt indenfor sikkerhed. Kombineret med, at vi foretog nødvendige tilpasninger i starten af året for at nedbringe omkostninger, så er vi virkelig på rette spor og alt peger på, at fremgangen vil fortsætte herfra,” siger administrerende direktør Kathrine Forsberg, Atea.

Atea er leverandør på stadigt flere offentlige rammeaftaler og er netop blevet valgt af endnu en region som del af en national strategi om, at sundhedsvæsenet i stigende grad skal møde borgeren i eget hjem. Atea skal således levere tablets og digitale hjælpemidler til borgere i Region Sjælland, som modtager telemedicin. 

”Det offentlige Danmark vælger Atea til samfundskritiske opgaver, og det ser vi i høj grad også som en kvittering for vores omfattende og vedvarende arbejde med compliance. Tilliden forpligter, og det er vores højeste prioritet at leve op til det. Derfor er det naturligvis en stor glæde, at Atea for andet år i træk netop er blevet blåstemplet af Kammeradvokaten, der er tilfreds med vores self-cleaning,” siger administrerende direktør Kathrine Forsberg, Atea.

Atea-koncernen i kraftig vækst

Den samlede Atea-koncern, Nordens største leverandør af it-infrastruktur med flere end 7.200 medarbejdere i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Litauen, Letland og Estland, afslutter 2. kvartal 2020 med en omsætning på NOK 10,598 milliarder og et resultat på NOK 220 millioner, hvilket er en stigning på henholdsvis 11,7 og 51,4 procent i forhold til samme kvartal sidste år. Atea-koncernen vokser således langt mere end markedet, hvilket er et resultat af vores position i markedet og en unik bred sammensætning af produkter og ydelser.

 

Læs mere om resultaterne for både Danmark og Atea-koncernen her.