Spring til indhold
Pressemeddelelse 31-03-2022

Atea vinder regionalt udbud af software-licenser

Statens og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) har valgt Atea som leverandør af software-licenser til Danmarks fem regioner på SKIs rammeaftale 50.49. Aftalens værdi er et trecifret millionbeløb.

Ballerup, den 31. marts 2022 – Staten og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) har valgt Atea som leverandør, når Danmarks fem regioner over de næste tre år skal have gentegnet deres Microsoft-licenser under SKI-aftalen 50.49. Aftalen træder i kraft den første april og har en værdi på et trecifret millionbeløb.

Tidligere i år blev Atea også valgt som leverandør af software-licenser til landes 87 kommuner på SKI’s fælleskommunale aftale 50.49. Atea skal således både servicere landets kommuner og regioner med software-licenser, når de to aftaler træder i kraft den 1. april 2022.

”Vi er rigtig glade for, at vi nu også er valgt som leverandør til regionerne på denne aftale med SKI. Det udbygger vores engagement med regionerne i Danmark, og styrker dermed vores markedsposition og ambition om at bygge Danmark med it,” siger Brian Borella Wulf, Senior Vice President i Atea Danmark, og fortsætter:

”Med hele Microsofts produktportefølje, vores yderst kompetente rådgivere og ikke mindst vores dygtige konsulenter, vil regionerne få størst mulig værdi ud af aftalen. Jeg ser frem til i partnerskab med Microsoft at tilbyde kvalificerede løsninger til vores offentlige kunder.”

Med aftalen om levering af software licenser, der blandt andet dækker Microsoft Office 365, er Atea nu til stede på 11 SKI-aftaler.

Andre aftaler som Atea er leverandør af inkluderer: Standardsoftware (02.06), it-konsulenter (02.17), it-løsninger og projekter (02.18), fagsystemer (02.19), it-driftskapacitet (02.22), AV-løsninger (02.70), servere og storage (50.03), kommunikationsprodukter og løsninger (50.07), kopi og print (50.10), og tablets (50.43).

 

For yderligere information

Maja Nordal Brenøe, Director, PR & Communication, Atea

E-mail: Maja.Nordal.Brenoe@atea.dk

Telefon: +45 4214 0246

 

Om Atea – Vi bygger Danmark med it

Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1.400 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs. www.atea.dk