Spring til indhold

100 % bionedbrydelig emballage fremstillet af bambus og sukkerrør

Siden 2017 har Lenovo brugt en ny innovativ emballage, der er 100 % nedbrydelig, som er lavet af bambus og fibre fra sukkerrør. Når vi bruger biobaseret emballage, kan vi reducere emballageforbrug, affald og CO2-udledning. Lenovo fokuserer fortsat på at anvende flere genbrugte og genanvendelige materialer i vores emballage, reducere størrelsen på emballagen og øge brugen af bulk- og genanvendelige emballageløsninger.

Emballage af bambusfiber er en revolutionerende teknologi, der indledte en ny æra med miljøvenlige emballagematerialer. Den innovative emballage har mange positive egenskaber, herunder:

 

Slankt og robust design

Lav vægt

100 % hurtig regenerering

100 % komposterbarhed

Et fuldstændig ‘lukket’ økosystem 

I løbet af 2018/19 gik Lenovo over til at bruge 100 % genanvendt pakkepolstring i alle ThinkPad-serier.

 

Materialet er 100 % bionedbrydeligt, lettere end tidligere emballage og har designs, der reducerer den samlede emballagestørrelse. Hvis vi f.eks. reducerer en individuel kartonstørrelse med 0,4 %, medfører det 18 % større palletæthed, hvilket reducerer udledningen af CO2 i forbindelse med transport med 6,7 %.

ThinkPad-forsendelseskasser er certificeret til at bestå af mindst 70 % genanvendt fiberindhold. De skal bruge det maksimalt tilgængelige PCC, såfremt der er tilstrækkelige forsyninger, uden at gå på kompromis med emballagens krævede egenskaber. Vi bruger vandbaserede, ikke-giftige og RoHS-kompatible trykfarver til at trykke tekst og grafik på kasserne med flexografi. Lenovo har elimineret 3100 ton emballageforbrug efter vægt siden 2008.

Hos Lenovo vil vi også reducere størrelsen på vores emballage for at minimere mængden af anvendte materialer