Spring til indhold

Med Power Platform, herunder Power Automate og Power Apps, kan du selv udvikleapps og flows, der både sparer penge, tilfører værdi ogsætter fart på virksomhedens digitale transformation.

Medarbejdere i Vejle Kommune byggede selv en tidsbesparende app: ”Vi har fået mere tid til borgerne”

I samarbejde med Atea har Vejle Kommune transformeret manuelle arbejdsgange ved hjælp af Microsoft Power Platform. Medarbejdere på Karriereværkstedet skabte en effektiv kørsels-app, hvilket har frigivet værdifuld tid. Koordineringen af borgernes transport blev automatiseret, og kommunen sparer nu flere timers arbejde ugentligt. Dette har forbedret både effektivitet og borgerfokus, hvilket er nøglen til succes. Vejle Kommune fortsætter sin digitale transformation og udvider brugen af Power Platform til at optimere andre områder og gøre hverdagen lettere for endnu flere medarbejdere.

Lad Microsoft Power Platform booste jeres vækstrejse

Digital transformation kræver indsigt, udvikling og implementering. 

Med Microsoft Power Platform får I et sæt integrerede værktøjer, som skaber forretningsløsninger med afgørende konkurrencefordele. Alt sammen hentet i Azure-skyen og i perfekt integration med Microsoft 365

Samtidig skaber Power Platform muligheden for et endnu tættere samarbejde mellem it og resten af organisationen. 

 

 

 


Microsoft Power Platform består af fem hovedelementer:

 • Power BI: Skab bedre overblik, formidling og indsigt i virksomhedsdata til brug i rapportering, dashboards etc. samt indsigt i hidtil ukendte sammenhænge og forretningsmæssige muligheder.
 • Power Apps: Skab virksomhedsspecifikke apps på tværs af it og forretningen, uden at det bliver et kæmpe udviklingsprojekt.
 • Power Automate: Demokratisér udvikling, data og optimering af processer ved at inddrage hele forretningen. Få automatiseret og effektiviseret tunge manuelle processer – både internt og eksternt. 
 • Power Virtual Agents: Skab nemt Chatbots, der kan integreres over apps, platforme eller hjemmesider.
 • Power Pages: Kom hurtigt og nemt i gang med data-drevne hjemmesider med et professionelt udtryk, som skabes og administreres uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Vil du gøre din organisation selvforsynende med skræddersyede apps? ​

Hos Atea kan vores Power Platform-eksperter bistå din organisation på hele værdirejsen; fra de indledende workshops til analyse, governance og endelig implementering.

Fordelen ved at gøre brug af Power Apps er, at alle i organisationen nu får mulighed for at være med til at skabe skræddersyede apps, som er tilpasset behov for hver enkelt person, hver enkelt afdeling eller på tværs af organisationen.


Hvert projekt gavner  mellem 50-300 ansatte i  virksomheden, og frigiver ressourcer til at varetage kerneopgaverne


Demokratisering af data og analysen af denne, da udvikling af apps kræver minimal eller ingen kodning

.


Opnå en stigning af operationelle indtjeninger med 1,5 %

Power Platform skaber et univers for optimering, udvikling og effektivisering på tværs af organisationen, uden at gøre processen unødigt kompliceret

 


Power Apps

Gør det let at skræddersy applikationer til forretningen. Power Apps hjælper med at:

 • Integrere, interagere og få dybere indsigt i allerede eksisterende data
 • Lette arbejdsgange og er tidsbesparende sammenlignet med at bygge og udvikle fra bunden


Opbyg apps, opret nemt og hurtigt forbindelse til 
jeres data uden tung kode, gør brug af et Excel lignende interface til visualisering og analyse af data, og kør på internettet og iOS- og Android-enheder.

 


Power Automate

Byg bro mellem applikationer og services, som I stiller til rådighed for medarbejderne. Dette gøres bl.a. ved at automatisere forretningsprocesser som f.eks.:

 • Kommunikation
 • Opsamling af data
 • Godkendelsesflow


Optimér interne og eksterne processer for hele 
jeres virksomhed ved at inddrage de interessenter, der har bedst indsigt i, hvor og hvordan processer kan optimeres bedst for at skabe tid til innovation og vigtige opgaver.

.

 


Power BI

Hjælper med at analysere og formidle data. I kan bl.a.:

 • Visualisere informative rapporter internt og eksternt
 • Kreere dashboards med udvalgte informationer
 • Træffe bedre datadrevne beslutninger


Saml data fra forskellige kilder for at skabe
interaktive, informative dashboards og rapporter, der skaber et bedre fundament for datadrevne beslutninger, og  fremmer forretningsresultater, og -udvikling.

Vælg Atea som samarbejdspartner 

Få hjælp til: 

 • Rådgivning 
 • Workshops
 • Implementering


Download vores 
one-pager om, hvordan I nemt og hurtigt kan implementere Power Apps her.

 

3F sætter gang i en app-bølge