Spring til indhold
Microsoft Office 365 består af en pallette af forskellige applikationer, såkaldte workloads. Disse åbner for mange muligheder for dig og dine kolleger omkring samarbejde, produktivitet og kreativitet.

Microsoft Office 365: Den fødte cloud-tjeneste

 

Værktøjerne i Microsoft Office 365 er altid opdaterede og løsningen indeholder både slutbrugerens værktøj som fx Outlook, og Exchange Online, som er den bagvedliggende serverinfrastruktur, som håndterer e-mail, kalender, kontaktpersoner mv.

På den måde slipper virksomheden for at drive sin egen Exchange Server infrastruktur. Det samme gælder for organisationer, som ønsker at anvende Skype for Business og SharePoint.

Microsoft Office 365

 

ms365ms365

Få overblik over dit it-sikkerhedsniveau med Atea og Microsoft 365

Hver 4. danske virksomhed oplever cyberangreb – og det giver økonomiske tab.

Med brugere som kobler på virksomhedens systemer fra eksterne lokationer og brug af IOT, er der et øget behov for et samlet overblik som integrerer ind i virksomhedens systemer, både i egne systemer, men også på tværs af andre sky tjenester som man deler sine informationer med.

Med Microsoft 365 E5 er sikkerhed ”built in i stedet for bolt on”, og giver dig et samlet overblik -  i stedet for forskellige løsninger fra mange producenter.

 

Derfor skal du vælge Microsoft Office 365

For de fleste offentlige og private virksomheder er der fire helt grundlæggende krav til en tidssvarende værktøjskasse til medarbejderne:

 

  • Gør medarbejderne mobile: Arbejde er ikke længere et sted, men noget man kan udføre, når behovet er der. Medarbejderen skal have adgang til data og brugervenlige værktøjer fra alle sine enheder.

 

  • Facilitér indsigt, samarbejde og teamwork: Hurtigere og bedre beslutninger kræver effektive teams - både interne og på tværs af organisationer.

 

  • Hjælp os med at sikre data og efterleve GDPR: Produktivitet og mobilitet er vigtigt, med datasikkerhed og compliance er et krav.

 

  • Reducér drifts- og administrationsomkostninger: Giv os den seneste version af produktivitetsværktøjerne - direkte fra skyen.

Med Office 365 får du komplette, intelligente og sikre tjenester

 

Komplette, intelligente og sikre tjeneste til digitalt arbejde

Skab dokumenter

Word, Excel, PowerPoint, OneNote

 

Komplette, intelligente og sikre tjeneste til digitalt arbejde

Intranet, sites og indhold

OneDrive, SharePoint, Delve

 

Komplette, intelligente og sikre tjeneste til digitalt arbejde

Komplet løsning

Office 365 understøtter bredden af samarbejdsbehov på tværs af hele organisationen

 

Komplette, intelligente og sikre tjeneste til digitalt arbejde

Samlingspunkt for teamwork

Microsoft Teams

 

Komplette, intelligente og sikre tjeneste til digitalt arbejde

Chat, telefoni og videokonference

Skype for Business, Microsoft Teams

 

Komplette, intelligente og sikre tjeneste til digitalt arbejde

Integreret brugeroplevelse

Office 365 Groups og Microsoft Graph muliggør en sammenhængende samarbejdsoplevelse

 

Komplette, intelligente og sikre tjeneste til digitalt arbejde

Mail & netværk til vidensdeling

Outlook, Yammer

 

Komplette, intelligente og sikre tjeneste til digitalt arbejde

Indsigt og analyse

Power BI, MyAnalytics

 

Komplette, intelligente og sikre tjeneste til digitalt arbejde

Sikkerhed & Compliance

Office 365 leverer den sikkerhed, compliance og kontrolmulighed, som er påkrævet af dagens arbejdsplads

Microsoft Teams, er en af de nye tjenester i Office 365

 

Det giver et team af både interne og eksterne personer mulighed for at organisere et samlingspunkt for arbejdet, som er fuldstændig tilpasset gruppens behov.

 

Teams bygger på de eksisterende, sikre og gennemtestede tjenester som SharePoint og Skype for Business, men tilbyder brugerne den moderne og integrerede oplevelse, som er ved at blive et krav fra mange medarbejdere.

 

De integrerede funktioner til kommunikation, deling af dokumenter og samarbejde komplementeres af muligheden for at tilføje connectors” til virksomhedens interne systemer såvel som eksterne tjenester.

 

Tilføj fx en connector til CRM-systemer, supportløsningen eller måske til Twitter, så marketingafdelingen kan se, hvornår virksomheden bliver nævnt på det sociale medie.

Microsoft Office 365 sikrer effektivt samarbejde

Mobilitet betyder muligheden for at arbejde - og samarbejde - uafhængigt af tid og sted. Tjenesterne i Office 365 er naturligvis tilgængelige via Office-pakken til PC og Mac.

 

Der er også Apps til iPhone, iPad og Android til langt de fleste tjenester, og er medarbejderen på farten uden sig egen enhed, kan alle tjenesterne tilgås sikkert via browseren. Anvendelsen af SharePoint og OneDrive sørger for, at brugeren altid har sikker adgang til sine data.

microsoft office 365 team

Optimér dit udbytte af Office 365-værktøjer

 

Book din egen 'Discover Workshop' og kick-start dine modern workplace-skills. Vi demonstrerer, hvordan du kan effektivisere dine arbejdsgange, styrke samarbejdet og øge produktiviteten internt. Der vil også være sikkerhed på agendaen, og du vil bl.a. få en oplevelse af, hvordan Microsofts løsninger bidrager til højere sikkerhed for hele din organisation.

Tænk Microsoft Office 365 ind i din digitale arbejdsplads som helhed

Workspace infografik