Spring til indhold
Det fysiske produktionsapparat - også kaldet operationel teknologi (OT) – som fx industrirobotter, har traditionelt været adskilt fra den øvrige it-infrastruktur. Men efterhånden som OT-enhederne bliver koblet på vores netværk, åbner det nye angrebsmuligheder for cyberkriminelle. Atea kaster sig nu ind i kampen for at beskytte dine netværksforbundne OT-enheder.

 

 

OT-miljøer udgør en sikkerhedsrisiko 

 

Hospitaler og energiselskaber med kritisk infrastruktur er sammen med produktionsvirksomheder i samme båd. Sikkerhedsfolk i de ovennævnte brancher bliver i stigende grad gjort opmærksomme på, at deres OT-systemer udgør en sikkerhedsmæssig risiko for it-sikkerheden. Derfor stiger behovet for effektive OT-sikkerhedsløsninger, der kan lukke de sikkerhedshuller, som hackere på daglig basis forsøger at udnytte.  

 

Hvordan sikrer vi Danmarks produktionsvirksomheder mod hackere?

Sådan sikrer Atea dit OT-miljø 


Atea samarbejder med førende udbydere af OT-sikkerhedsløsninger over hele Norden. Derfor kan vi tilbyde bredspektret sikring af dit OT-miljø. Eksempelvis kan vi i samarbejde med Trend Micros TxOne-platform tilfører et beskyttende lag ved at sikkerhedsscanne de enheder, som er forbundet med OT-miljøet. Derudover kan vi også indsætte netværksenheder strategiske steder i OT-netværket som 'virtual patches', der kan lukke af for, at sårbarheder kan udnyttes. 

 

 

OT-sikkerhedsstrategi & rådgivning   

Atea tilbyder sikkerhedsstrategisk rådgivning - herunder dækning af OT-miljøer. OT må og skal betragtes som en risikofaktor samt en angrebsvektor rettet imod al it i moderne virksomheder.

 

 

Afdækning af OT-sårbarheder 

Vi hjælper med sårbarhedsstyring samt stringent netværkssegmentering. På den måde får du overblik over dit OT-miljø, din øvrige it-infrastruktur og sammenspillet mellem de to. 

 

 

 

Teknisk beskyttelse af OT-miljøer 

Hackernes fokus på sårbarhederne i OT-miljøet stiller store krav til vores robuste sikkerhedsprotokoller. Få den nyeste viden på området - og praktiske tips og løsninger - med hjem fra Ateas OT-temadag. 

 

 

Sådan sikrer du dit operationelle teknologimiljø