Spring til indhold
Tilbage til It-sikkerhedskonsulenter

OT​ - det oversete element i cybersikkerhed​

Det fysiske produktionsapparat - også kaldet operationel teknologi (OT) – som fx industrirobotter, har traditionelt været adskilt fra den øvrige it-infrastruktur. Men efterhånden som OT-enhederne bliver koblet på vores netværk, åbner det nye angrebsmuligheder for cyberkriminelle. Atea kaster sig nu ind i kampen for at beskytte dine netværksforbundne OT-enheder.

 

 

OT-miljøer udgør en sikkerhedsrisiko 

 

Hospitaler og energiselskaber med kritisk infrastruktur er sammen med produktionsvirksomheder i samme båd. Sikkerhedsfolk i de ovennævnte brancher bliver i stigende grad gjort opmærksomme på, at deres OT-systemer udgør en sikkerhedsmæssig risiko for it-sikkerheden. Derfor stiger behovet for effektive OT-sikkerhedsløsninger, der kan lukke de sikkerhedshuller, som hackere på daglig basis forsøger at udnytte.  

 

OT - Det oversete element i cybersikkerhed

Sådan sikrer Atea dit OT-miljø 


Atea samarbejder med førende udbydere af OT-sikkerhedsløsninger over hele Norden. Derfor kan vi tilbyde bredspektret sikring af dit OT-miljø. Eksempelvis kan vi i samarbejde med Trend Micros TxOne-platform tilfører et beskyttende lag ved at sikkerhedsscanne de enheder, som er forbundet med OT-miljøet. Derudover kan vi også indsætte netværksenheder strategiske steder i OT-netværket som 'virtual patches', der kan lukke af for, at sårbarheder kan udnyttes. 

 

 

OT-sikkerhedsstrategi & rådgivning   

Atea tilbyder sikkerhedsstrategisk rådgivning - herunder dækning af OT-miljøer. OT må og skal betragtes som en risikofaktor samt en angrebsvektor rettet imod al it i moderne virksomheder.

 

 

Afdækning af OT-sårbarheder 

Vi hjælper med sårbarhedsstyring samt stringent netværkssegmentering. På den måde får du overblik over dit OT-miljø, din øvrige it-infrastruktur og sammenspillet mellem de to. 

 

 

 

Teknisk beskyttelse af OT-miljøer 

Hackernes fokus på sårbarhederne i OT-miljøet stiller store krav til vores robuste sikkerhedsprotokoller. Få den nyeste viden på området - og praktiske tips og løsninger - med hjem fra Ateas OT-temadag. 

 

 

Sådan sikrer du dit operationelle teknologimiljø

Formiddagsarrangement om OT-Sikkerhed


Atea inviterer til en temadag, hvor vi fokuserer på OT-sikkerhed og gennemgår nogle af de OT-sikkerhedsproblematikker, som virksomhederne står i netop nu. Flere af de førende leverandører på markedet deltager i diskussionerne og kommer med praktiske forslag til, hvordan disse problemer kan løses, så vi både opnår et mere sikkert miljø og bedre synlighed for, hvad der rent faktisk foregår.  

Mød specialister fra Trend Micro, Palo Alto og Tenable samt Ateas egen sikkerhedsarkitekt. Tilsammen vil de gøre deres til, at du får brugbar viden og konkrete værktøjer med hjem fra dagen.

Dato: 11. februar 2021
Tid: Kl.9.00 til 11.00

 

 

 

Tilbage til It-sikkerhedskonsulenter
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer