Spring til indhold

It-sikkerhed er ikke kun et anliggende for store it-afdelinger. Helt almindelige danskere betaler hver dag en høj pris, når hackere tiltvinger sig adgang til vores allerdybeste hemmeligheder. Podcasten 'True Cybercrime' skal derfor få it-sikkerhed og digital adfærd endnu højere op på danskernes agenda.

”Hvert afsnit tager udgangspunkt i mere eller mindre offentligt kendte it-forbrydelser fra ind- og udland. Fælles for dem er, at de kan ramme os alle..”

— Kenneth Thorsted, Director Security

Dyk ned I internettes mørke allerede i dag

Du kan hente True Cybercrime i Spotify, Itunes og hvor man ellers lytter til podcast.


Atea fortsætter succesrigt samarbejde


Det er igen mediehuset Heartbeats, der med vært Martin Hylander i spidsen, har gravet spektakulære hacker-sager frem fra ind- og udland. Men selvom podcastseriens sæson 2 fokuserer på hackere, der tiltvinger sig adgang til vores allerdybeste hemmeligheder, giver vi lytterne et lys i mørket. For der findes heldigvis konkrete it-sikkerhedsløsninger, du selv kan tage i brug. I hvert afsnit får du håndfaste råd af Ateas it-sikkerhedseksperter, der deler ud af deres erfaringer og viden. Formålet er selvfølgelig at forhindre og forebygge livsforandrende it-kriminalitet af den type, som lytterne præsenteres for i podcastserien.Martin Rylander

 

 

Ateas sikkerhedsløsninger