Spring til indhold

Du ville aldrig gå på kompromis med din netværkssikkerhed – derfor skal du have en komplet løsning, der sikrer dig hele vejen. 

 

Udfordringerne for din netværkssikkerhed vokser i takt med din virksomhed. Det er en naturlov. Flere medarbejdere og enheder på netværket kræver robuste sikkerhedskontroller og netværkspolitikker. Læg dertil den øgede kompleksitet fra IoT-enheder, remote work og hjemmearbejde.

Virksomheder, der vil holde momentum, vender i dag netværkskompleksiteten til deres egen fordel. Automatiserede og effektive sikkerhedsløsninger erstatter den manuelle netværkssikkerhed og sikrer ressourcerne i it-afdelingen. I sidste ende handler det om at reducere risici på både dine kablede- og trådløse netværk uden at gå på kompromis med fleksibiliteten og handlefriheden på dit netværk. 

 

 

Rigtig mange netværksansvarlige kan nikke genkendende til, at flere og flere medarbejdere ønsker at koble deres personlige enheder til virksomhedens netværk. Men det stiller store krav til netværksafdelingen om at have kontrol over alle tilkoblede enheder og adgangsrettigheder. 

I Atea hjælper vi dit netværksteam med at sikre det bedst mulige netværk for jeres brugere, samtidig med at I bibeholder et tårnhøjt sikkerhedsfokus 24/7. 

Derfor præsenterer vi dig for Aruba ClearPass - robust netværkssikkerhed med indbygget overblik.​

Vi præsenterer dig for Aruba ClearPass - let onboarding med stærke sikkerhedsfeatures

 

Hvad enten der er tale om kablet- eller trådløst netværk, gør Aruba ClearPass dig i stand til at tage styringen på både rolle- og enhedsniveau. Aruba ClearPass giver dig en cloudbaseret management platform med alle de nødvendige rettighedsværktøjer, hvad enten det gælder sikkerhedsgodkendelse af medarbejdernes private enheder, faste eller midlertidige IoT-enheder eller blot gæster i huset. 

Virksomhedernes netværksteams står over for en tidskrævende udfordring, når brugernes private enheder også skal have adgang til netværket. Derfor har Aruba udviklet et onboarding-miljø direkte i ClearPass, hvor brugerne kan tilkoble deres enheder til prædefinerede brugerindstillinger, som netværksteamet har fastlagt. Dermed flytter du fokus fra at onboarde og vedligeholde enheder på netværket, til at opretholde den bedste sikkerhed for din virksomhed. 

Aruba ClearPass kan desuden integreres med alle netværks- og sikkerhedsløsninger. 

Læs mere om Aruba Clearpass via Aruba website her

Skab værdi for dine medarbejdere og kunder med markedets mest avancerede og automatiserede platform til din netværkssikkerhed 

 

Minimér fejlsøgning og frigør ressourcer

Med Aruba ClearPass og integrationen med Arubas management platform, kan du reducere fejlsøgningstiden og dermed frigøre ressourcer til andre vitale infrastrukturopgaver.

 

Automatisering med Machine Learning og AI​

Indbygget Machine Learning og AI optimerer din sikkerhed og reducerer den menneskelige faktor. Derudover er det din sikkerhed for, at dine sikkerhedspolitikker bliver overholdt. Det kan i sidste ende spare virksomheden for mange udgifter.

 

Fuld kontrol over BYOD​

Overvågning og registrering af netværksenheder vil - specielt i et miljø hvor der anvendes BYOD eller mange IoT-enheder - ligeledes reducere risikoen for uønsket adgang pg potentielle sikkerhedbrud.

 

Indbyggede sikkerhedsprofiler ​

Dynamisk tildeling af sikkerhedsprofiler letter brugernes tilgang til forretningskritiske værktøjer.

Få fuld værdi af din sikkerhedsinvestering​

Download dybdegående dataark og whitepapers fra Aruba, der opstiller løsningens væsentligste værditilførsel til din virksomhed. 

 

 

Automatisk BYOD provisionering med ClearPass Onboard

Læs hvordan du nemt opsætter og udruller politikker til BYOD og hvordan brugerene tilkobler sig dit netværk.

Læs mere her

 

 

Automatisk device compliance med ClearPass Onguard

Læs hvordan du hurtigt og effektivt kontrollerer enheder tilkoblet dit netværk og hvordan du automatisk kan sætte de enheder i karantæne, der overtræder sikkerhedspolitikkerne.

Læs mere her

 

 

 

Tilpasset brugeroplevelse med ClearPass Guest Portal Customization

Læs hvordan du designer og implementerer sikker gæsteadgang med udgangspunkt i din virksomheds visuelle identitet

Læs mere her

 

 

Sikker kablet adgangskontrol

Læs hvordan du sikrer dine Ethernet-porte både på kontoret og i mødelokaler.

Læs mere her

 

aruba