Spring til indhold
Nyhed21-01-2021

Atea opnår Cisco Master Security Specialization

Atea har netop gennemført og bestået auditeringen til Ciscos Master Security Specialization, der anerkender it-virksomhedens dybdegående it-sikkerhedstekniske færdigheder, salgsmæssige kompetencer og indgående viden om Ciscos brede portefølje af it-sikkerhedsteknologier og -løsninger.

Det seneste års øgede strategiske fokus på it-sikkerhed som tværgående forretningsområde har resulteret i en betydelig vækst i indtjeningen på Ciscos sikkerhedsteknologier, og med denne specialisering er endnu en milepæl nået på vejen mod at blive kundernes foretrukne it-sikkerhedsrådgiver og -leverandør.

Atea er det seneste år lykkes med at sætte yderligere skub i sikkerhedsforretningen ved i højere grad at udnytte sine konsulenters høje kompetenceniveau på tværs af organisationen. Desuden har it-virksomhedens evne til at tackle coronakrisens helt nye trusselsbilleder og sikkerhedsudfordringer skabt en uvurderlig platform hos både nuværende og potentielle kunder.

”Sikkerhed er komplekst, og vores opgave er at rådgive vores kunder på tværs af produkterne og at hjælpe dem med at implementere holistiske og skalerbare løsninger. Så vi har høje ambitioner og forventninger til Ateas sikkerhedsforretning, og Cisco Security Master specialiseringen giver os et ekstra skub på vejen mod at indfri dem,” siger Ateas Vice President for Security, Søren Haven.

For Søren Haven er der ingen tvivl om, at specialiseringen for alvor er med til at sætte Atea på landkortet som en af de førende specialister inden for it-sikkerhed. 

”Både på ambitionsniveauet generelt inden for it-sikkerhed og i forhold til vores partnerskab med Cisco, hjælper specialiseringen med at vise markedet og Cisco, at vi mener det alvorligt, når vi siger, at vi vil være de førende og vores kunders betroede rådgiver, når det handler om it-sikkerhed,” siger Søren Haven.

Fakta om Ateas sikkerhedsafdeling

Ateas Security team er et stærkt team bestående af it-sikkerhedsspecialister og arkitekter, der hver dag rådgiver private og offentlige organisationer i og omkring arbejdet med cybersikkerhed. Ateas rådgivende enhed samarbejder på tværs af Ateas salgsdivision, og trækker desuden på Ateas mange konsulenter, hvor mere end 30 har Cisco Security som speciale, hvoraf fem konsulenter er indehavere af en CCIE Security, som er det højeste personlige certificeringsniveau inden for Ciscos teknologier.

Derudover har kunderne adgang til Ateas tværgående nordiske managed security services, der leverer end-to-end sikkerhedstjenester, som blandt andet inkluderer Security Operations Center, Incident Response Team og managed endpoint services.

 

Læs mere om Atea Security her

Læs mere om Ateas Cisco-forretning her