Spring til indhold

Atea er mere end bare ”en leverandør” af Surface produkter 

Mere end bare en computer

Atea er en stolt leverandør af Microsoft Surface, men vi er også stolte af, at vi ikke "bare" sælger en computer til vores kunder. Vi lytter til kundens ønsker om fleksible indkøbsmuligheder for nye produkter, der understøtter en bæredygtig IT-strategi. Dette omfatter at tænke på hele produktets livscyklus – lige fra anskaffelsen, over vedligeholdelsen og service, til forlængelse af produktets levetid og endelig ansvarlig bortskaffelse. Denne helhedsorienterede tilgang kalder vi 'Life Cycle Management', hvilket sikrer, at vi leverer løsninger, der både er økonomisk og miljømæssigt bæredygtige

Er du i tvivl om, hvilken Microsoft Surface computer du har brug for?

Surface Pro 10  

Fleksibel 2-i-1 funktion. En kompromiløs enhed med businessfunktioner, cloud-sikkerhed og AI-drevne værktøjer - perfekt til dig med en travl hverdag

Surface Laptop 6

Oplev maksimal ydeevne med indbygget AI. Designet til at imødekomme dine behov med enestående hastighed og intelligens, så du kan nå dine mål med lethed og stil.

 

 

Designet til din måde at arbejde på

At udstyre medarbejdere med de rette værktøjer, så de kan udføre opgaver mest effektivt, har aldrig været mere afgørende. Derfor tilbyder vi Microsoft Surface, som er Microsofts hardwareplatform. 

Microsoft Surface skiller sig ud som det ideelle valg med sin alsidighed, kraftfulde ydeevne og stilfulde design, uanset om du arbejder på kontoret, derhjemme eller er på farten. 

Med sin indbyggede AI-teknologi er Microsoft Surface mere end bare en PC; den hjælper med at forudsige og tilpasse sig dine behov, der højner produktiviteten og arbejdsglæden.

Atea Lifecycle Management​

Atea som Microsoft ekspert

  • Over 120 certificerede Microsoft-specialister står klar til at sikre din Microsoft-strategi og håndtere dine it-projekter med ekspertise.
  • Danmarks største Microsoft-forhandler med over 400 certificeringer i Microsofts produkter
  • Nordens største Microsoft Guld Partner
  • Vi investerer årligt over 20.000 timer i uddannelse i Microsofts nyeste teknologi, hvilket sikrer, at vores viden og ekspertise er i top.
  • Vores strategiske partnerskab med Microsoft giver os en unik indsigt og fortrolighed med deres løsninger.
  • Sammen med Microsoft skaber vi de mest engagerede, fleksible og produktive medarbejdere i din virksomhed.

 

Hvorfor Atea? ​

Atea besidder Danmarks bredeste udvalg af it-løsninger. Vi kan altid imødekomme ethvert behov, da vi som it-leverandør tilbyder en 360-graders tilgang, der kombinerer salg af hardware og software med kundetilpassede serviceydelser og support. Vores erfarne konsulenter har ekspertise inden for alt lige fra it-sikkerhed og datacentre til netværk og drift. Derfor har vi kompetencerne til at forstå hele it-infrastrukturen, idet vores forretningsområder dækker hele kundens virkelighed. Vi står altid klar til at lytte til kundens situation, og derefter yde målrettet og kvalificeret rådgivning, der er tilpasset netop deres behov. 

Atea giver Surface produkter nyt liv

Hos Atea er det ikke nok med at kunne implementere Surface produkter i infrastrukturen, men vi kan også tilbyde at være med under hele livscyklussen for produkterne. Med konstant fokus på bæredygtighed introducerer Atea nu brugte it-produkter som en del af vores produktudvalg. 

Hos Atea er Life Cycle Management en af vores store mærkesager, og kan derfor behandle produkterne når de rammer ”end of life”. Dette indebærer alt lige fra afskaffelse af reservedele, håndtering af datasikkerhed til datasletning af enhederne. Atea yder fuldstændig renovering på bærbare computere, stationære, tablets og smartphones, for at kunne levere grøn og bæredygtig it-udstyr. Alle produkter er genoprettet til standard- indstillinger og operativsystem.