Spring til indhold

 

Øget kompleksitet følger som ofte i kølvandet på et stærkt stigende udbud. For hvilken type bærbar eller mobil støtter bedst dine medarbejdere i at nå forretningsmålet? Og hvordan sikrer du, at dine medarbejdere har adgang til markedets bedste, produktivitetsfremmende samarbejdssoftware, uden at licenserne belaster bundlinjen?

 

Hos Atea er du garanteret professionel rådgivning uanset hvilket udviklingstrin, din virksomhed befinder sig på. Derudover har vi markedets bredeste kompetencer, når det handler om at binde hele dit digitale setup sammen til én slagkraftig enhed.

 

Software & Licenser

 

 

Vi hjælper din virksomhed med at indgå de rigtige softwareaftaler samt med at udnytte disse maksimalt.

 

 

Computere til virksomheden

 

 

Frigør it-afdelingen for den tidskrævende håndtering af computere – fra bestilling og levering, til klargøring af software, antivirus-pakker, løbende servicering og backup.

 

 

Mobiltelefoni til erhverv

 

 

Med baggrund i vores omfattende it-kompetencer tilbyder vi rådgivning, implementering samt drift af mobile løsninger.

 

 

Printere og kopimaskiner 

 

 

Vi giver dig et præcist overblik over behovet for print og kopi og mulighederne for at gøre løsningen endnu bedre, billigere og mere miljøvenlig.

 

 

windows virtual desktop

Azure Virtual Desktop – arbejd sikkert, effektivt og mobilt i skyen

Har du behov for at give dine brugere hurtig og sikker adgang til virksomhedens applikationer og data uanset lokation og enhed?

 

Vi skaber digitale arbejdspladser i samarbejde med markedets største aktører

 

 

Apple

 

 

Cisco

 

 

 

 

citrix

 

DELL

 

HP

Lenovo