Spring til indhold
Evnen til, klart og tydeligt, at kunne formidle visuelle budskaber over for større forsamlinger er et tiltagende vigtigt element i mange virksomheders kommunikationsstrategi.

Derfor skal I vælge en projektionsløsning

Evnen til, klart og tydeligt, at kunne formidle visuelle budskaber over for større forsamlinger er et tiltagende vigtigt element i mange virksomheders kommunikationsstrategi.

Budskaberne kan enten formidles via en skærm eller projektor. Valget mellem de to medier afhænger af den nødvendige størrelse på billedet og mulige placering. Når størrelsen på billedet når over 98” eller skal placeres på steder, hvor skærme ikke er mulige, kan der anvendes projektion af billedet - eksempelvis foran vinduespartier eller malerier.

Der kan også være ønske om projektion på overflader som ikke er plane – eksempelvis på en buet væg, kugleoverflade eller noget helt tredje – kun fantasien sætter grænsen. Afmaskning af billedet giver tillige mulighed for irregulære afgrænsninger af det projicerede billede.

En projektionsløsning fra Atea sikrer en suveræn brugeroplevelse. Vores konsulenter sikrer, at din organisation altid får en korrekt dimensioneret løsning mht. valg af projektor, lærred og integration af udstyret, som tager afsæt i rummets æstetik og funktionalitet. Desuden tager vi højde for slitage over tid og kompenserer herfor i vores design. Det giver optimal læring og brug i hele udstyrets levetid.

Derfor er Atea din foretrukne projektionspartner

Atea har stor erfaring med at projektere, levere og installere alle typer løsninger med projektion. Ved projektering tager vi højde for en række vigtige elementer såsom:

 1. Beregning af korrekt billedstørrelse i forhold til publikumsafstand.
 2. Afstemt størrelse billede i forhold til indholdstype, fx video, PowerPoint og Excel.
 3. Korrekt placering af billede i forhold til beskuerne jf. gældende DIN-regler.
 4. Beregning af krævet lysmængde fra projektionen, der giver den nødvendige kontrast.

Intuitive projektionsløsninger bygget til succes

En projektionsløsning består af projektor + lærred og typisk også af et lydsystem med højttalere og mikrofoner. Derudover kan der være behov for solafskærmning/mørklægning samt lysstyring. Afhængig af løsningens kompleksitet tilbyder vi rumstyring, som giver brugerne en simpel og intuitiv adgang til anvendelsen af udstyret.

Fx vil du ved at trykke på en knap eller et felt på en touchskærm kunne:

 1. Tænde projektoren
 2. Vælge korrekt kilde
 3. Køre lærredet ned
 4. Dæmpe lyset i rummet
 5. Køre gardinerne for

Vidste du at …

...vi samarbejder med ledende udbydere af projektionsudstyr som fx:

EPSON

Markedsledende med et stort bredt program lige fra små projektorer til store installations projektorer. Der ydes en god service både før under og efter salget, som sikrer højeste kvalitet i alle salgets faser.

NEC

Har specialiseret sig i meget støjsvage projektorer til de installationer, der kræver dette. Samtidig leveres en god billedkvalitet.

Beredskabsaftale – få digital førstehjælp til dit mødelokale

Med en beredskabsaftale fra Atea kan I med ro i maven byde medarbejderne velkommen tilbage fra hjemmearbejdspladsen. 

Beredskabsaftalen indeholder:

 • Landsdækkende service - vi kan nå alle lokationer på 4 timer (minus Bornholm)
 • Servicedesk mandag til fredag, ml. kl. 8.00 og 16.00, ekskl. helligdage
 • Adgang til topkvalificerede specialister, der effektivt løser dine udfordringer

 

Læs mere om alle vores løsninger

Vi har et omfattende udbud af produkter og løsninger og hjælper dig med hele paletten – fra design, udvikling og produktforbedring, til funktion og vedligehold.

Vil du gerne læse mere om alle vores løsninger i Visuals & Collaboration, og finde ud af hvad vi kan hjælpe præcis jer med, så kan du downloade vores whitepaper herunder.

 

 

Lad os høre, hvordan vi kan hjælpe dig