Spring til indhold
Hos Atea Visuals er vi specialister i professionelle belysningsløsninger, der tydeliggør din kommunikation og fremhæver dine budskaber og pointer.

Få dit budskab frem i lyset!

Antallet af webinarer og online-møder er steget eksponentielt siden corona-pandemien lukkede verden ned. Flere og flere danske virksomheder anvender i dag de to medieplatforme som primære kommunikationskanaler. Alligevel prioriteres lyssætningen på fx online events meget forskelligt – ikke kun fra virksomhed til virksomhed, men også internt i den enkelte organisation. Resultatet er desværre et uens udtryk, der risikerer at stå i vejen for dine professionelle budskaber.

Hos Atea Visuals er vi specialister i professionelle belysningsløsninger, der tydeliggør din kommunikation og fremhæver dine budskaber og pointer. Vi varetager belysningsopgaver på mange niveauer; fra lyssætning af webinarer til online møder/præsentationer og større belysningsopgaver af streamingstudier. Uanset opgavens størrelse, hjælper vi din virksomhed med at få budskabet frem i lyset!

Helstøbte lysløsninger til din virksomhed

Er Kelvin farvetemperaturer, Lux, og lysspredning ikke lige din spidskompetence? Ingen grund til bekymring.

Atea kan hjælpe jer med sparring, rådgivning, og naturligvis vejledning i valg af lamper.

Atea Visuals tilbyder en samlet løsning til din belysning.

 1. Bedste kvalitet
  Vi samarbejder med de bedste producenter på markedet, og kan derfor garantere kvalitetsprodukter - fx kvalitets LED-lamper.
 2. Helhedsbelysning
  Vi integrerer lysstyringen sammen med betjening af andet AV-udstyr, hvilket giver én samlet brugerflade, som er nem at betjene.
 3. Intelligent lys-setup
  Vi programmerer intelligente lys-setups via sensorer, der både følger stemningsskift og fremhæver grafiske elementer i studiet.

De rigtige budskaber til de rigtige brugere – på én samlet platform

Lad LED-belysning hjælpe dit grønne regnskab på vej LED-lys udmærker sig ved et meget lavt strømforbrug og et meget højt output. Bæredygtige LED-lamper er en naturlig del af Ateas sortiment, og passer rigtig godt ind i vores generelle bæredygtighedsfokus.

Vi tilbyder naturligvis samlede løsninger baseret på højkvalitets LED-lamper samt rådgivning om lyssætning i forbindelse med indkøb af streamingstudier.

 1. Lavt strømforbrug
 2. Højt output
 3. Mindre CO2

Beredskabsaftale – få digital førstehjælp til dit mødelokale

Med en beredskabsaftale fra Atea kan I med ro i maven byde medarbejderne velkommen tilbage fra hjemmearbejdspladsen. 

Beredskabsaftalen indeholder:

 • Landsdækkende service - vi kan nå alle lokationer på 4 timer (minus Bornholm)
 • Servicedesk mandag til fredag, ml. kl. 8.00 og 16.00, ekskl. helligdage
 • Adgang til topkvalificerede specialister, der effektivt løser dine udfordringer

 

Læs mere om alle vores løsninger

Vi har et omfattende udbud af produkter og løsninger og hjælper dig med hele paletten – fra design, udvikling og produktforbedring, til funktion og vedligehold.

Vil du gerne læse mere om alle vores løsninger i Visuals & Collaboration, og finde ud af hvad vi kan hjælpe præcis jer med, så kan du downloade vores whitepaper herunder.

 

 

Lad os høre, hvordan vi kan hjælpe dig