Spring til indhold
Tilbage til Specialløsninger

Atea Visuals - dit budskab er ikke stærkere end din belysning

Hos Atea Visuals er vi specialister i professionelle belysningsløsninger, der tydeliggør din kommunikation og fremhæver dine budskaber og pointer.

Få dit budskab frem i lyset!

Antallet af webinarer og online-møder er steget eksponentielt siden corona-pandemien lukkede verden ned. Flere og flere danske virksomheder anvender i dag de to medieplatforme som primære kommunikationskanaler. Alligevel prioriteres lyssætningen på fx online events meget forskelligt – ikke kun fra virksomhed til virksomhed, men også internt i den enkelte organisation. Resultatet er desværre et uens udtryk, der risikerer at stå i vejen for dine professionelle budskaber.

Hos Atea Visuals er vi specialister i professionelle belysningsløsninger, der tydeliggør din kommunikation og fremhæver dine budskaber og pointer. Vi varetager belysningsopgaver på mange niveauer; fra lyssætning af webinarer til online møder/præsentationer og større belysningsopgaver af streamingstudier. Uanset opgavens størrelse, hjælper vi din virksomhed med at få budskabet frem i lyset!

Helstøbte lysløsninger til din virksomhed

Er Kelvin farvetemperaturer, Lux, og lysspredning ikke lige din spidskompetence? Ingen grund til bekymring.

Atea kan hjælpe jer med sparring, rådgivning, og naturligvis vejledning i valg af lamper.

Atea Visuals tilbyder en samlet løsning til din belysning.

 1. Bedste kvalitet
  Vi samarbejder med de bedste producenter på markedet, og kan derfor garantere kvalitetsprodukter - fx kvalitets LED-lamper.
 2. Helhedsbelysning
  Vi integrerer lysstyringen sammen med betjening af andet AV-udstyr, hvilket giver én samlet brugerflade, som er nem at betjene.
 3. Intelligent lys-setup
  Vi programmerer intelligente lys-setups via sensorer, der både følger stemningsskift og fremhæver grafiske elementer i studiet.

De rigtige budskaber til de rigtige brugere – på én samlet platform

Lad LED-belysning hjælpe dit grønne regnskab på vej LED-lys udmærker sig ved et meget lavt strømforbrug og et meget højt output. Bæredygtige LED-lamper er en naturlig del af Ateas sortiment, og passer rigtig godt ind i vores generelle bæredygtighedsfokus.

Vi tilbyder naturligvis samlede løsninger baseret på højkvalitets LED-lamper samt rådgivning om lyssætning i forbindelse med indkøb af streamingstudier.

 1. Lavt strømforbrug
 2. Højt output
 3. Mindre CO2

Beredskabsaftale – få digital førstehjælp til dit mødelokale

Med en beredskabsaftale fra Atea kan I med ro i maven byde medarbejderne velkommen tilbage fra hjemmearbejdspladsen. 

Beredskabsaftalen indeholder:

 • Landsdækkende service - vi kan nå alle lokationer på 4 timer (minus Bornholm)
 • Servicedesk mandag til fredag, ml. kl. 8.00 og 16.00, ekskl. helligdage
 • Adgang til topkvalificerede specialister, der effektivt løser dine udfordringer

 

Læs mere om alle vores løsninger

Vi har et omfattende udbud af produkter og løsninger og hjælper dig med hele paletten – fra design, udvikling og produktforbedring, til funktion og vedligehold.

Vil du gerne læse mere om alle vores løsninger i Visuals & Collaboration, og finde ud af hvad vi kan hjælpe præcis jer med, så kan du downloade vores whitepaper herunder.

 

 

Lad os høre, hvordan vi kan hjælpe dig

Læs mere om vores løsninger

Tilbage til Specialløsninger