Spring til indhold
WizeFloor fremmer interaktivitet, samarbejde og inklusion for brugere på alle niveauer - allerede fra børnehaven - gennem leg, læring og fysisk aktivitet.

WizeFloor er et prisvindende interaktivt gulv til leg og læring

Løsningen fremmer interaktivitet, samarbejde og inklusion for brugere på alle niveauer - allerede fra børnehaven - gennem leg, læring og fysisk aktivitet.

Sådan fungerer WizeFloor

WizeFloor-løsningen består af en projektor, som genererer billeder på gulvet. Ved siden af projektoren sidder der et kamera, som fanger personerne på gulvet. Selve softwaren laver det, som kameraet opfanger, om til punkter, der gør, at man kan bruge kroppen ”aktivt” i de forskellige spil.

Samtidigt kan der i det kæmpe store spil og applikationsunivers findes opgaver og udfordringer indenfor en meget bred vifte af områder, så der altid er relevante opgaver på WizeFloor-platformen.

 1. Børnehave
  Med en WizeFloor-løsning er det muligt at lave digitale, interaktive løsninger, som kan bruges allerede i børnehaven. Det sikrer det bedste udgangspunkt for en god digital undervisningsstart.
 2. Indskoling
  I indskolingen kan eleverne fortsætte på en allerede kendt platform, som på en udfordrende måde og via fysisk aktivitet skaber helt nye undervisningsformer inden for næsten alle fag.
 3. Mellemskole
  Mulighed for mere avancerede spil med mange lag. Derudover kan WizeFloor bruges til at udvikle små applikationer/spil inden for emner, som er defineret af læreren i et helt frit univers.

Derfor skal du vælge Atea som din WizeFloor-partner

Vi sikrer, at der implementeres en samlet WizeFloor-løsning på tværs i kommunen eller skolen. Vi står for undervisningsforløb til relevante lærere og brugere, så alle kommer godt fra start i det nye system. Vi arbejder tæt sammen med undervisere og pædagoger, da WizeFloor ofte bruges i daginstitutioner og folkeskoler, men også på biblioteker og andre offentlige institutioner.

Vi kan både levere en fastmonteret løsning (Wizefloor HD) samt en mobil løsning (Wizefloor Go), som kan flyttes fra lokale til lokale.

 • Samlet løsning
  Vores leverance indeholder alt relevant hardware samt WizeFloor-software.
 • Montering
  Løsningerne monteres og gøres klar til brug i de enkelte lokaler.
 • Support
  Du kan altid kontakte os ved spørgsmål om funktionalitet og brugerflade.

Én løsning – uendelige muligheder

Der er flere tusinde aktiviteter tilgængeligt indenfor utallige fag og emner, på mange niveauer og for flere målgrupper i vores WizeFloor-community. Softwaren indeholder en bred vifte af aktiviteter inklusive quizzer, hukommelsesspil og kategoriseringsspil til brug for alle aldre.

Aktiviteterne er designet sådan, at de stimulerer interaktivitet, samarbejde og inklusion for alle brugerne på gulvet. Softwaren opdateres regelmæssigt med nye applikationer og muligheder.

De fleste eksisterende aktiviteter kan redigeres og derved målrettes egne behov, men det er også nemt selv at fremstille nyt indhold med egne billeder, lyde, tekst og videoer, ved at benytte en hvilken som helst computer, tablet eller telefon. På den måde kan elever og andre brugere selv være aktivt producerende med udgangspunkt i aktuelle behov og egen dagligdag.

Beredskabsaftale – få digital førstehjælp til dit mødelokale

Med en beredskabsaftale fra Atea kan I med ro i maven byde medarbejderne velkommen tilbage fra hjemmearbejdspladsen. 

Beredskabsaftalen indeholder:

 • Landsdækkende service - vi kan nå alle lokationer på 4 timer (minus Bornholm)
 • Servicedesk mandag til fredag, ml. kl. 8.00 og 16.00, ekskl. helligdage
 • Adgang til topkvalificerede specialister, der effektivt løser dine udfordringer

 

Læs mere om alle vores løsninger

Vi har et omfattende udbud af produkter og løsninger og hjælper dig med hele paletten – fra design, udvikling og produktforbedring, til funktion og vedligehold.

Vil du gerne læse mere om alle vores løsninger i Visuals & Collaboration, og finde ud af hvad vi kan hjælpe præcis jer med, så kan du downloade vores whitepaper herunder.

 

 

Lad os høre, hvordan vi kan hjælpe dig