Spring til indhold
Interaktive skærme i uddannelses- og klasselokaler er essentiel, da den daglige brug og anvendelse understøtter den proces, som gør elever og studerende til digitale brugere

Alle interessenter i vores uddannelsessystem – herunder elever, undervisere og skoleledelser – har stærke holdninger til den teknologi, der skal ruste kommende generationer til vores digitale samfund.

Interaktive skærme i uddannelses- og klasselokaler er essentiel, da den daglige brug og anvendelse understøtter den proces, som gør elever og studerende til digitale brugere. Eleverne i indskolingen er nu 100% digitale individer, og det skal undervisningslokalerne naturligvis understøtte.

Ligeledes er teknikken på de videregående uddannelser - herunder interaktive skærme og andre digitale værktøjer - ofte med til at tiltrække studerende og undervisere fra øverste hylde.

Sådan understøtter vi din digitale undervisning

 

Billede
Vælg mellem touchskærme, projektorer eller interaktive projektorer. Dog er nye strømbesparende skærme ofte mere miljøvenlige, end den ældre hardware / teknologi, der er placeret i lokalet.

 

Lyd
Nogle lokaler har specifikke behov til fx lyden. Her kan det være en fordel at vælge en skærm med et højt lyd-output. Eller alternativt montere ekstra højttalere.

 

Lokaler
Her skal der være sammenhæng mellem lyd og billede, alt efter størrelsen på lokalet. Vores ekspertise sikrer, at din uddannelsesinstitution får en løsning, der passer til de fysiske rammer.

Derfor skal du vælge Atea som din digitale samarbejdspartner

Hos Atea er vi specialister i at levere og implementere innovative digitale løsninger, som gør det nemt for undervisere og elever at anvende løsningen. Med Atea som samarbejdspartner afspejler digital læring, den måde vi typisk selv anvender teknologien på – professionelt og privat. Det, tror vi, giver de bedste resultater.

  1. Ateas teknikere er uddannet i at opsætte, installere og idriftsætte løsninger.
  2. Atea samarbejder med de største producenter på markedet for touchskærme.
  3. Vi leverer digitale undervisningssystemer med høj oppetid og intuitiv brugerflade.

GoitLoop: Bæredygtig it-genanvendelse for grundskoler og videregående uddannelser

GoitLoop er inspireret af naturens kredsløb og moderne bæredygtighedstænkning. Hos Atea har vi altid arbejdet med genanvendelse. Derfor er vi eksperter i at give dit it-udstyr en økonomisk, bæredygtig og sikker livscyklus.

Hvert år håndterer vi enheder i velafprøvede processer med høj sikkerhed, som løbende bliver revideret af tredjepart i henhold til ISO 9001 og 14001. Mere end halvdelen af de indleverede enheder genbruges. Resten af materialet genanvendes.

Sådan fungerer GoitLoop

Du kan tilpasse GoitLoop til dine behov. Uanset om det drejer sig om få eller mange enheder i store eller små organisationer, er der en løsning, der passer dig.

Efter hvert afsendelsesloop afregner vi med dig for de enheder, der kan genbruges. Derudover modtager du en klimarapport for de enheder, der er genanvendt.

Beredskabsaftale – få digital førstehjælp til dit mødelokale

Med en beredskabsaftale fra Atea kan I med ro i maven byde medarbejderne velkommen tilbage fra hjemmearbejdspladsen. 

Beredskabsaftalen indeholder:

  • Landsdækkende service - vi kan nå alle lokationer på 4 timer (minus Bornholm)
  • Servicedesk mandag til fredag, ml. kl. 8.00 og 16.00, ekskl. helligdage
  • Adgang til topkvalificerede specialister, der effektivt løser dine udfordringer

 

Læs mere om alle vores løsninger

Vi har et omfattende udbud af produkter og løsninger og hjælper dig med hele paletten – fra design, udvikling og produktforbedring, til funktion og vedligehold.

Vil du gerne læse mere om alle vores løsninger i Visuals & Collaboration, og finde ud af hvad vi kan hjælpe præcis jer med, så kan du downloade vores whitepaper herunder.

 

 

Lad os høre, hvordan vi kan hjælpe dig