Spring til indhold

Digital Signage er din nøgle til at forstærke brandet og engagere kunderne med dynamisk indhold på digitale skærme.

Hvordan interaktiv butiksdigitalisering hos 2Ø sætter turbo på den personlige købsoplevelse

Oplev fremtidens butik med Ateas signage-løsning i høre- og optikerkæden 2Ø. Med RFID-tags på alle brillestel og høreapparater og med integration af produktdatabasen, kan produkterne lægges foran RFID-læseren, hvorefter alle relevante oplysninger vises på skærmene.

2Ø kundecase - digital signage

Hos Atea er vi specialister i gøre din kommunikation synlig via digital signage og opdaterede infoskærme

I dagens hurtigt skiftende verden er timing alt. Digital signage giver værktøjerne til at sikre, at vores budskab ikke kun er relevant, men også leveret præcist, når det har størst indvirkning.

Digital signage kombinerer levende visuals med realtidsopdateringer, hvilket sikrer, at dit budskab ikke blot er aktuelt, men også fængende. 

Med sin evne til dynamisk at opdatere indhold kan digital signage præcist levere det rigtige budskab, på det rigtige tidspunkt, og dermed gribe og fastholde seernes interesse. Det gør løsningen til en uundværlig kommunikationskanal i dagens digitaliserede samfund, hvor evnen til at engagere er nøglen til succes.

Effektivisér kommunikation, branding og data med digital signage

 


Optimér den interne kommunikation

Kommunikér bredt til mange medarbejdere på én gang med digital signage. Med skærme placeret strategisk i hele virksomheden kan medarbejdere øjeblikkeligt blive opdateret med vigtige budskaber 

 


Tiltræk opmærksomhed

Med digital signage kan du gribe publikums opmærksomhed og præsentere dem for en helt unik og forfriskende oplevelse, der får dit brand til at skille sig ud og blive husket.

 


Gør datavisualisering levende

Præsentér realtids data på en engagerende måde. Komplekse datasæt bliver forståelige og attraktive, hvilket faciliterer klar kommunikation til både medarbejdere og kunder. 

Skærmløsninger til alle behov - bliv en del af Ateas øko-system

Hos Atea kan vi tilbyde den brede service inden for digital signage. Fra den simple løsning til den lille butik eller svømmehal med mindre softwareløsninger indbygget i skærmen til store kunde med flere lokationer, hvor systemerne kan styres fra en PC/browser.

Atea kan via vores konsulentafdeling foretage integrationer, som kan visualiseres på skærme, med eller uden touch-funktioner. Det kan være alt fra real time data til integrationer via API med systemer din organisation allerede arbejder med i dagligdagen.

Boost din detailvirksomhed med vores digitale skærmkiosker

Skab engagerende produktoplevelser, lever realtidsinformation og differentier dig fra konkurrenterne med vores digitale skærmkiosker. Uanset om det er i butikken, ved indgangen eller i et showroom, optimerer vores digitale kiosker kundeoplevelsen

Fordele ved digital signage i retail:

  • Øget kundeengagement: Engagér kunder mere effektivt med dynamisk indhold.
  • Hurtig indholdsopdatering: Opdatér reklamer, informationer og storytelling nemt og hurtigt.
  • Målrettet markedsføring: Tilbyd personaliserede reklamer baseret på kundedata.
  • Forbedret ROI: Oplev mere salg med digital signage i butikker

Få digital signage til jeres ladestandere

Når det kommer til opladning af elbiler, handler det ikke kun om at tilføre strøm til køretøjet, men også om at skabe en behagelig og informativ oplevelse for brugerne. Digital signage spiller en afgørende rolle i forbedringen af denne oplevelse, og giver flere fordele for både elbilbrugere og udbydere af opladningstjenester. 

Oplev forbedret brugeroplevelse med Ateas digital signage ved at give relevante oplysninger i realtid, hvilket letter elbilbrugernes opladningsadministration.

Elegante digitale displays til Sydbank

Beredskabsaftale – få digital førstehjælp til dit mødelokale

Med en beredskabsaftale fra Atea kan I med ro i maven byde medarbejderne velkommen tilbage fra hjemmearbejdspladsen. 

Beredskabsaftalen indeholder:

  • Landsdækkende service - vi kan nå alle lokationer på 4 timer (minus Bornholm)
  • Servicedesk mandag til fredag, ml. kl. 8.00 og 16.00, ekskl. helligdage
  • Adgang til topkvalificerede specialister, der effektivt løser dine udfordringer

 

Læs mere om alle vores løsninger

Vi har et omfattende udbud af produkter og løsninger og hjælper dig med hele paletten – fra design, udvikling og produktforbedring, til funktion og vedligehold.

Vil du gerne læse mere om alle vores løsninger i Visuals & Collaboration, og finde ud af hvad vi kan hjælpe præcis jer med, så kan du downloade vores whitepaper herunder.

 

 

Lad os høre, hvordan vi kan hjælpe dig