Spring til indhold
Tilbage til Lokalerne

Professionelle, digitale receptionsløsninger til din virksomhed

Digitale receptionsløsninger sætter gæsten og din virksomhed i fokus.

Derfor skal I vælge en receptionsløsning

Vores arbejdsliv bringer os naturligt i berøring med et væld af organisationer og virksomheder. Men vidste du, at den måde, vi som gæster bliver modtaget i receptionen, kan have indflydelse - negativt eller positivt - på vores opfattelse af virksomheden? Derfor er det vigtigt, at du modtager kunder og medarbejdere professionelt.

Atea har stor ekspertise og erfaring inden for professionelle, digitale receptionsløsninger. Kontakt os i dag og få den rette rådgivning til den rette løsning.

Digitale receptionsløsninger sætter gæsten og din virksomhed i fokus:

 

Brugervenlig app

 

Registrering

 

Målrettede budskaber

De rigtige budskaber til de rigtige brugere – på én samlet platform

Med én samlet signage-platform sikrer du, at dine gæster bliver registret og modtaget digitalt på touch-skærme. Desuden kan du allerede i receptionen præsenterer virksomhedens vigtigste budskaber.

I samspil med visuelle teknologier såsom LCD- og LED-skærme sikrer du desuden, at der altid vises det rigtige content til de rigtige brugere på det rigtige tidspunkt.

Vidste du at …

...for at præsentere virksomhedens budskaber over for dine gæster via skærme/LED/projektorer skal du have en player til din licens. En player er den enhed, der driver selve licensen. En player kan være en ekstern enhed til de lidt mere krævende løsninger, men flere skærme har også en indbygget player til de mindre krævende løsninger.

Atea kan både styre dine licenser, players, skærmmontering samt programmering. På den måde får de rigtige personer det rigtige budskab på det rigtige tidspunkt.

Beredskabsaftale – få digital førstehjælp til dit mødelokale

Med en beredskabsaftale fra Atea kan I med ro i maven byde medarbejderne velkommen tilbage fra hjemmearbejdspladsen. 

Beredskabsaftalen indeholder:

  • Landsdækkende service - vi kan nå alle lokationer på 4 timer (minus Bornholm)
  • Servicedesk mandag til fredag, ml. kl. 8.00 og 16.00, ekskl. helligdage
  • Adgang til topkvalificerede specialister, der effektivt løser dine udfordringer

 

Læs mere om alle vores løsninger

Vi har et omfattende udbud af produkter og løsninger og hjælper dig med hele paletten – fra design, udvikling og produktforbedring, til funktion og vedligehold.

Vil du gerne læse mere om alle vores løsninger i Visuals & Collaboration, og finde ud af hvad vi kan hjælpe præcis jer med, så kan du downloade vores whitepaper herunder.

 

 

Lad os høre, hvordan vi kan hjælpe dig

Tilbage til Lokalerne